Hvad kan jeg gøre med Overgemt brød?

Hvad kan jeg gøre med Overgemt brød?

Når det kommer til Overgemt brød, spørgsmålet bør ikke være, hvad kan du gøre med det, men du kan ikke. Faktum er, at Overgemt brød kan bruges i en række forskellige måder fra croutoner til udstopning til brød budding. Vær forsigtig og tjek brødet før du bruger til at sikre, at det er bare forældet og ikke mugne. Nogle opskrifter faktisk smager bedre med Overgemt brød, så du kan altid finde en brug for det.

Croutoner

Croutoner kan være den mest kendte brug for Overgemt brød. Ved skæring brød i tern og brun dem, kan du oprette velsmagende croutoner perfekt til en suppe eller salat. Bruge lidt smør på brødet inden bruning det, og for at tilføje ekstra smag, prøv at blande i hvidløg, cayennepeber og oregano med smør først.

Bageplade-kager

Bageplade-kager er en velsmagende morgenmad parabol, der kan gøres med Overgemt brød og kærnemælk. Brødet skal være brudt og sidde natten over i mælken før blandes med æg, bagepulver, sukker, salt og mel. Blandingen kan derefter lavet til små kager--som pandekager-- og kogt på en bageplade. Hot ahornsirup smager lækkert med bageplade-kager.

Brød budding

Brød budding er en anden populær brug for Overgemt brød. Brød pudding er lavet af skoldning mælk og derefter blande i terninger af brød med æg og vanille. Efter budding bager, kan du nyde det varme eller kolde. En af de andre fordele ved brød budding er, at du kan blande i andre varianter og tilføjelser såsom chokolade, kanel, rosiner og nødder.

Brown Betty

Brown Betty er en parabol ligner en brød budding men lavet med æbler. Brug lag med hakkede æbler og rasp med kanel og sukker til at gøre en hard budding, der smager lækkert når toppet med tunge fløde og sukker.

Solbær eller kirsebær budding

Frugt buddinger er lavet med stuvet frugt og flere skiver af Overgemt brød. Solbær pudding er lavet af dækker Overgemt brød med korender stuvet i sukker og derefter køle det i flere timer. Ligesom Brown Betty, solbær budding har en fløde og sukker topping. For kirsebær budding, støvtætte Overgemt brød ind i rasp og derefter blandes med mel, salt, sukker, smør og bagepulver før du tilføjer kirsebær og mælk. Kirsebær pudding smager fremragende med en vanille sauce på toppen.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com