Loews Hotel i Santa Monica

Loews Hotel i Santa Monica

Santa Monica er en region kendt for det strande, sol og afslappet atmosfære. Det tiltrækker feriegæster fra hele landet på grund af dets nærhed til det sydlige Californien attraktioner, den oprindelige Muscle Beach og verden berømte Santa Monica pier. Det er hjem til mange restauranter, butikker og hoteller. En af de hoteller tættest på stranden er Loews Santa Monica Beach Hotel.

Beliggenhed

Loews Santa Monica Beach hotel er beliggende på 1700 Ocean Avenue, Santa Monica, Californien 90401. Hotellet ligger lige ved stranden og ligger 20 minutters kørsel mod syd fra Los Angeles internationale lufthavn.

Hotel funktioner

Dette hotel tilbyder gæsterne en spa og fitness center, 24-timers businesscenter, personlige fitness konsultationer, parkeringsservice, en full-service salon og er kæledyr venlige for et $25 gebyr per dag.

Værelsesfaciliteter

De 342 værelser på Loews Santa Monica er fuldt udstyret med 300 tråd antal ark, Morgenkåbe Chadworth & Haig, fladskærms-TV, CD-afspiller, mini bar, Strygejern og strygebræt, skrivebord og højhastigheds-Internet.

Spisning

Ud over 24 timers room service tilbyder Loews sine gæster adskillige spisemuligheder. Restaurant Ocean & vin er kendt for sin "jord til bord" californiske retter. Papillon er en lounge stil bistro, som byder, tapas-retter. Blue Streak er også deres poolside frokost café, der serverer sandwiches og snacks.

Møder og arrangementer

Dette hotel er perfekt til konventioner og sociale arrangementer. Det har over 17.000 kvadratfod mødefaciliteter med plads til 900 mennesker. Til bryllupper og særlige arrangementer har hotellet en fuld personale catering salgschefer, der vil sørge for, at din dag er ekstra speciel.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com