Krav til at forny et udløbet amerikanske pas

Krav til at forny et udløbet amerikanske pas

Det er tid til at forny din Passport-konto, og du frygter nødt til at lave en aftale og stå i kø, som du gjorde, da det først er udstedt til dig. Hvis dette lyder bekendt, er den gode nyhed, at du måske kunne undgå at skulle forny dit pas i person. Hvis du opfylder en række krav, som det amerikanske Department of State, kan du blot håndtere pas fornyelsesproces via mail.

Betingelse af pas

Dit pas skal være ubeskadigede, som du bliver nødt til at sende det med din fornyelse ansøgning. Hvis dit pas er beskadiget, skal du forny det personligt, i stedet for at gøre det via mail.

Alder af udstedelsen

Dit pas skal være udstedt til dig da du var mindst 16 år gammel. Hvis du var yngre, da det blev udstedt, er du ikke berettiget til at forny det ved mail.

Dato for udstedelse

Hvis dit pas blev udstedt til dig i de sidste 15 år eller derunder, du opfylder kravene. Hvis der er gået mere end 15 år, skal du forny det i person.

Navneændring

Hvis dit navn har ændret sig siden dit pas blev udstedt, skal du være i stand til at producere juridiske dokumenter for at bakke dette op. Hvis du ikke kan gøre dette, skal du forny dit pas i person.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com