Billige Poconos weekendture

Billige Poconos weekendture

Begynder omkring 1900, newyorkere og Philadelphians strømmede til Pocono Mountains for ferie væk fra byen. Ved slutningen af anden verdenskrig, havde området opnået et ry som et bryllup destination med badekar formet som champagne glas og roterende, hjerte-formede senge. Men kitsch er hovedsagelig væk, forlader et landskab af brusende vandfald, dybe kløfter og landeveje oversået med historiske markører. Indkvartering for rejsende er stadig rigelige, og du kan drage fordel af gratis eller billig attraktioner og økonomisk logi for et budget venlige getaway.

Tilbage til naturen

Et felt af boulder, udpeget en National naturlige vartegn, er højdepunktet af 15,990-acre Hickory Run State Park i Pocono foden. Parken har 44 miles af vandrestier, fyldt ørred streams og en sæsonbestemt sandstrand på en sø. Besøgende kan vælge mellem tre Budgetvenlig overnatning accommodations. En primitiv campingplads har moderne badehuse med varmt brusebad. Rustik camping hytter har varme og lys, men ikke badefaciliteter. Deluxe cottages har køkken. Sejlads, fiskeri og vandreture er blandt de øverste aktiviteter på Tobyhanna State Park, der skræver over Monroe og Wayne amter. En sti rundt om parkens sø er egnet til mountainbikere. Nogle steder på Tobyhannas rustik campingpladsen er pet-kammeratlig.

Gay-Friendly Getaways

Rainbow Mountain Resort, en all inclusive-ejendom på 25 bjergtop acres i nærheden af East Stroudsburg, roser sig af sin retro føler. Bygninger, herunder hytter, en hovedbygningen og en motor court-stil motel, dateres til midten af 20th århundrede. Feriestedet har sportsbaner, en swimmingpool, en natklub og en restaurant er åben til morgenmad, frokost og middag. Overnight satser, der omfatter et måltid er laveste fra falde igennem foråret, og de mest billig indkvartering er i kollegieværelset værelser. Oneida campingplads i nærheden af New Milford åbnede i 1980. Tøj-frivillig campingpladsen har en swimmingpool og diskotek, såvel som telt websteder, hytter og lodge værelser.

Mauch luns område

Få en smagsprøve på Pennsylvania railroad og kul historie med et ophold i Jim Thorpe, en by, der ændrede sit navn fra Mauch luns i 1950 ' erne da Native American Olympian blev begravet der. Mens rutschebane tyngdekraften Railroad, bygget i 1827, er ikke længere i drift, give steder rundt i byen et indblik i railroad's historie. Du kan også tage den 18-mile hike, der sporer den Switchback rute. Drive af eller planlægge en rundtur i Asa Packer palæ blev bygget i 1861 af velhavende railroad magnat, og Harry Packer Mansion, en enorm gotisk-victorianske hjem bygget i 1874 af Asa til hans søn. Den Jim Thorpe camping resort, støder op til rutschebane spor, har camping hytter samt traditionelle campingpladser. Omkring 10 miles sydvest, er Landsford stedet for No. 9 kul Mine & Museum, hvor du kan ride en kul bil ind i minen.

Lad os lave en aftale

Mange Poconos resorts tilbyder pris nedskæringer i løbet af lavsæsonen og midweek eller to for et tilbud på All Inclusive ferier. Pakker kan omfatte rabat indkvartering, måltider, koncertbilletter eller en runde golf. På tidspunktet for offentliggørelse tilbudt Halvmåne Lodge & Country Inn en billig pakke, der omfattede overnight overnatningssteder for to, kontinental morgenmad, en vinsmagning og to vinglas. Husk at særlige tilbud ændres hyppigt; ferier og særlige begivenhed weekender er normalt fritaget for tilbud og priser ændrer sæsonmæssigt.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com