Hvad småretter bedste ledsage Curried lam skafter?

Hvad småretter bedste ledsage Curried lam skafter?

Mens ris er en gå til parabol for mange familier, når de betjener en karry middag, giver en udforskning i indiske køkken utallige muligheder. Mange af disse retter er enkel at lave og bruge ingredienser findes i den fælles spisekammer. Endnu bedre, findes opskrifter på fælles mad websites som foodnetwork.com og epicurious.com.

Raita

Raita er en glimrende side parabol til at tjene sammen med karry. For at nævne en bekendt tilsvarende, er raita lig coleslaw eller græsk tzatziki. Typiske opskrifter omfatter en kombination af yoghurt, citrus, grøntsager, indiske krydderier og urter som mynte og koriander. Raita er let at lave og giver en kølende effekt, når spist med krydret karry.

Chana Masala

Chana masala er en anden fælles indiske/pakistanske parabol. Mens det mangler den kølende effekt af raita, karry chana masala par godt med på grund af dens lignende smag profil. Den vigtigste ingrediens er kikærter, men andre ingredienser varierer meget afhængigt af opskriften. Chana masala kan omfatte tomat, hvidløg, løg, chili peber og en række indiske krydderier.

SAAG Aloo

SAAG aloo, spinat og kartoffel parabol, serveres ofte med karry. Ligesom mange andre indiske opskrifter er hvidløg og chili peber Fremhævede varianter af saag aloo. Men mens raita og chana masala er traditionelle indiske retter, saag aloo serveres mere almindeligt i indiske restauranter i USA og Storbritannien. Aloo gobi, en lignende fad, kombinerer kartofler og blomkål.

Palak Paneer

Palak paneer ost og spinat parabol, kan være svært at genskabe, men der er nogle udmærkede opskrifter online ved hjælp af erstatninger. Paneer er en komælk ost fundet i det sydlige Asien. Medmindre dit nabolag har en indisk specialitet markedet, skal du gøre din egen paneer eller bruge en erstatning. Queso fresco er fælles, men nogle opskrifter opkald for ricotta, creme fraiche eller hytteost.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com