Kan jeg bruge Rotini til Ziti?

Kan jeg bruge Rotini til Ziti?

Der er hundredvis af forskellige pasta figurer og undertiden, det samme pasta går med forskellige navne, som er tilfældet med rotini, som også er kendt som fusilli. Selvom ziti er en rørformet pasta og rotini er en spiral, kan rotini erstatte ziti uden problemer.

Hvad er i en figur

Selvom pasta kendere argumentere for at rotini og ziti har figurer for forskellige til at være indbyrdes udskiftelige, til de fleste anvendelser, vil ikke du være utilfreds med enten pasta. Ændre en pasta sauce, fordi du ikke har "korrekte" pasta form er unødvendige trods mindre forskelle mellem rotini og ziti. Bagt pastaretter, pastasalat eller pasta med en tomat eller fløde sauce, gå videre og bruge den samme mængde af rotini i stedet for ziti opfordrede til i din opskrift.

Rotini for Chunky saucer

Rørformede pastaretter som ziti kan samle stumper af sauce og andre ingredienser i åbninger af rørene. Med sin vinklede ender gør ziti en fremkommelig opgave at fange sauce. Men det er også en lille og tynd slange, så sauce med chunky ingredienser ikke virkelig rejse inde i røret. Spiral formet pasta som rotini gøre en bedre tøddel at samle stumper af sauce mellem drejninger af spiraler.

Rotini for supper

Ziti leveres i længder fra 2 til 12 inches, mens rotini er typisk 1-2 inches lang. Rotinis kortere længde er bedre til brug i supper, hvor det passer mere let på en ske. Du kunne bruge ziti til suppe, hvis du havde stykker på den korte side eller ikke noget imod at bryde dem til skeen størrelse. Bryde pasta er ikke kun rodet, men du vil ikke have tilsvarende mellemstore stykker.

Ingen ændring til madlavning

Både ziti og rotini er små pasta og så har lignende kogte og ubehandlede målinger og tilberedningstiden. To ounces kogt pasta svarer til 1/2 kop tør pasta og udbytter 1 kop kogte pasta. Overveje en enkelt servering af ziti eller rotini skal være ca 1/2 kop tør pasta. Begge pastaretter koge i cirka syv til otte minutter og er bedst, når kogt al dente, eller lidt fast når du bider i et stykke.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com