Sådan udtrække havre

Sådan udtrække havre

Havre, og andre korn partiallicenser, såsom malt, føjes til mad produkter til at forbedre deres farve, smag og sødme. Havre ekstrakt kan også være nyttige i at tilføje tekstur til et fødevareprodukt. Havre ekstrakt er lavet som en væske fra en proces, der begynder med kombinationen af HAVREMEL og vand. Havre er en nærende, høj-fiber korn, når de forarbejdes til et uddrag, kan bruges til at forbedre den ernæringsmæssige værdi af en fødevare eller forbedre fugtgivende virkningerne af en hudpleje produkt.

Instruktioner

• Kombinere en kop HAVREMEL med tre eller flere spiseskefulde af filtreret vand i en lille gryde, indtil du opnår et stof, der er tyk og klæbende.

• Opvarm blandingen på komfuret, indtil det koger, under konstant omrøring. Fortsat opvarmning og omrøring i 20 minutter for at tillade stivelse i havre mel blandingen til at forvandle til sukker. Fjern fra varmen.

• Hæld blandingen i en centrifuge og spin indtil en mørk brun væske drypper i området bedrift at have været adskilt fra uønskede biprodukter af centrifugen. Hæld den mørke brune væske i en lille flaske med en pipette top, der kan bruges til at administrere havre ekstrakt som tilsætningsstof til hjemmelavet mad og hudplejeprodukter.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com