Hvor hen til bære dit pas

Hvor hen til bære dit pas

Mens rejser i udlandet, er det vigtigt, at du medbringer dit pas med dig på alle tidspunkter. Pas, og eventuelle ledsagende Visa, der bruges som din primære form for identifikation i et andet land. Du vil ikke være i stand til at rejse hjem uden pas, og du kan løbe ind i problemer med lokale myndigheder. Men fordi du skal altid have det med dig, dit pas er i risiko for tyveri, tab og skader. For at undgå potentielle problemer, er der flere ting du kan gøre for at beskytte dit pas mens de rejser.

Instruktioner

• Købe et cover. Passet dækker vil hjælpe med at forhindre skader, som kan ske mens du bærer det. Kontinuerlig brug kan bære kanterne af et pas, og vandskade fra regn eller sved kan ødelægge siderne. Et cover er en god investering at beskytte dit pas fra slid og ælde.

• Bære dit pas rundt om din hals eller taljen. Særlige rejser bæretasker vil tillade dig at bære dit pas i en zippet passport wallet, der bæres omkring din talje eller din hals. Begge tilfælde er slanke nok til at blive båret under tøjet, så det ikke kan være nemt set eller nået af lommetyve. En bæretaske vil også være nyttig ved rejser gennem tolden og boarding dit fly.

• Lave en kopi og opbevar den sikkert i dit værelse. Hvis du ikke rejser på tværs af grænserne eller checker ind på hotelværelser, kan det være en god idé at lave en kopi af dit pas til at bære med dig og låse oprindelige i din kuffert eller safeboks. Mange lande anser kopier accepteres mens du bare går rundt. Hvis du har et visa, lave en kopi af et visum.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com