RV parker i nærheden af Jacksonville, NC

Jacksonville, North Carolina, er hjemsted for Camp Lejeune Marine Corps base. Det er også nær kysten. Besøgende til denne by kan nyde roen i den lokale natur mens de resterende tæt på shopping og fin middag. Opholder sig i en RV park i nærheden af Jacksonville er en ideel måde at slappe af og slappe af med familie og venner efter en dag med sightseeing eller shopping.

Kabinen Creek

Kabinen Creek campingplads har nogle skyggefulde steder, med et par at pull-through. Hvert websted har picnicborde, vand, kabel og elektriske service. Jorden har toilet faciliteter med varmt brusebad og et vaskerum. En lejr butik har is og købmand elementer og en hyggelig opholdsstue med pejs. WiFi-adgang er tilgængelig i hele campingpladsen. Kæledyr er velkomne og der er endda en pet omvandrende område.

Klubhuset ia tilgængelig for stor gruppe udflugter og børn har en legeplads. Et nærliggende rekreativt center har et batting cage, driving range og minigolfbane. Campingpladsen er også i nærheden af Camp Lejeune og tilbyder rabat til militære rejsende. Andre nærliggende attraktioner omfatter

shopping, strande og golf.

Kabinen Creek campingplads

3200 Wilmington motorvej

Jacksonville, NC 28540

910-346-4808

campingfriend.com/cabincreekcampground

White Oak River

Hvid eg floden campingpladsen er på floden hvid eg i Maysville, omkring 12 miles fra Jacksonville. Denne campingplads tilbyder delvist overdækket RV websteder med vand, el og kloak tilslutninger. Hvert websted har grill og picnicborde. Gæsterne kan placere telte på deres websteder Hvis gruppen har brug for ekstra sovende plads. De kan leje masser daglige, ugentlige eller månedlige og bruge de varme brusebade tilgængelige inde i parken. Gæsterne kan nyde fiskeri på nogen af søerne her, leje en kano eller kajak eller starte deres egen kano. Andre aktiviteter omfatter vandreture, cykling, volleyball, hestesko og bordtennis. Der er en børns legeplads ligeledes. Denne park er tæt på Camp Lejeune, North Carolina Heritage Museum og Tryon Palace.

Hvid eg floden campingpladsen

7625 New Bern motorvej

Maysville, NC 28555

910-743-3051

whiteoakrivercampground.com

Fulcher's Landing

Fulcher's Landing campingpladsen er i Sneads Ferry, North Carolina, som er 17 miles fra Jacksonville. Denne campingplads ligger på New River og er også tæt på topsejl Beach og Camp Lejeune. Websteder har 50-amp elektriske service. Denne campingplads tilbyder planlagte aktiviteter såsom karaoke singings og danser med en live-DJ. Det har en lang træ dock, delvis dækket for fiskeri. I nærheden af campingområdet er der adgang til en båd rampe og docking-molen, en tackle shop og jet skiudlejning. Parken tilbyder mønt-opererede brusere og en mønt-opererede vaskeri for sine gæster. En legeplads og en basketballbane er også på selve ejendommen. En spillehal har arkade stil spil og billardborde.

Fulcher's Landing campingpladsen

326b campingplads kørsel

Sneads Ferry, NC 28460

910-327-1300

fulcherslandingcampground.com


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com