Hvordan at ramme en længere Driver

At ramme en bold længere med din driver er en diskutabel færdighed, især hvis du ikke sætte din bold i farvandet. Men enhver golfspiller ønsker at ramme en golfbold så langt som muligt. Bare husk: at ramme en længere klub vil være en justering og kan påvirke din præcision.

Instruktioner

• Justere din holdning til tee. Normalt vil du have din venstre fod direkte under din venstre skulder, som bør stå helt og holdent til grønne. Men hvis du forsøger at få en smule mere afstand med deres længere driver, Drej din venstre fod til venstre, så at det nu er i en vinkel. Dette vil bidrage til at fremme mere af en hip tur som du får gennem zonen rammer.

• Sørg for dine fødder skulder længde fra hinanden. Golfspillere, der forsøger at ramme bolden hårdere og længere med en længere club har tendens til at udvide deres holdning. Dette er en fejl, fordi du ikke vil være i stand til at vende dine hofter så meget, hvis du udvide din base. Kontroller dine fødder for at sikre, du ikke har taget en bredere holdning.

• Vippe din overkrop til højre lidt, som du fat i bolden. Som du bøje knæene så du er i en atletisk holdning, vippe din krop så din er lidt til højre. Dette kaldes "power lean" og vil sætte dig i stand til at få større effekt på dit drev med en længere club.

• Tee bolden op om to bold længder tættere til din forben end din ryg ben. Med en mellemstor driver, ville du spille bolden midtvejs mellem dine ben. Ved at placere det to bold længder tættere, er du i stand til at få maksimal effekt på dit skød.

• Slå dine hofter til højre for at udløse din golf swing. Når du har bragt dine hænder op til toppen af din backswing, vende dine hofter til venstre og bringe dem gennem zonen rammer. Dine hofter vil forsyne din og dine hænder og arme bør følge.

Tips & advarsler

  • Slap af mens du swing. Gribende klubben strammere eller tilføje spænding vil forhindre dig i at bevare din saldo når at ramme med en længere driver.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com