Daniel Boone State Park i Pennsylvania

Daniel Boone Homestead er en state-drevet historiske hjem og park i Birdsboro, Pennsylvania. Haven tilbyder vandreture, ridning, camping, skovture og fiskeri, mens den historiske hjem har levende historie demonstrationer om dagligdagen i Oley-dalen i 1700-tallet som det måske er blevet oplevet af Daniel Boone, American frontiersman og explorer, der voksede op her. Parken er en populær destination for historie buffs og naturelskere ens.

Gratis aktiviteter

De fleste af haven på Daniel Boone Homestead er gratis og åbent for offentligheden. Nyd en kort gåtur rundt om menneskeskabte Daniel Boone søen, hvor besøgende med et gyldigt fisketegn kan fiske. Haven omfatter en picnic grove og tøjle vandrestier for vandrere, vandrere og ryttere. På byens besøgende nyde gratis udstillinger og en 15-minutters orientering video om Daniel Boone.

I haven

Homestead grunde tilbyde gebyr for tjenesteydelser områder drives af staten Pennsylvania. Nord og syd picnicområder omfatter adgang til drikkevand og pit toiletter. For at overnatte, tilmelde sig et telt camping område, med vand og toiletter, eller bo på en af to værelser på Wayside Lodge, som tilbyder alt 11 køjesenge med steder at sove til 22 personer, plus plads på gulvet til soveposer. Logen har også to værelser med toiletter og håndvaske, et køkken og et fællesrum med pejs. Gå ned ad grus stier til ind i det historiske område for et mindre gebyr.

Historie

For en entré, kan du angive det historiske hjemme område af Gaarden. For et ekstra gebyr, tage en guidet eller selv-guidet tour til indsigt i de reelle familier, der levede og arbejdede i disse bygninger i 1700-tallet. Inkluderet i tours er bjælkehus og kælder bygget i 1734, hvor Daniel Boone blev født; et Røgeri til bevarelse og opbevaring af kød; og et barn og dets tærskning gulv, hvoraf en del er original.

Nogle af bygningerne i parken var oprindeligt placeret andre steder i Oley-dalen og i 1700-tallet var ejes af familien Bertolet. De blev bragt til Daniel Boone Gaarden som eksempler på antikke arkitektur. Disse omfatter et hus, en kombination bakehouse og Røgeri og et savværk. Smeden butikken var flyttet til Gaarden, fordi Daniel Boone far, en smed, ville have brugt en der.

Timer

Grund af Daniel Boone Homestead er åben året rundt hver dag undtagen mandag, fra morgen til sen eftermiddag. Området historiske hjem er åbne på forskellige tidspunkter afhængigt af tid af året. Det meste af året er det åben kun på lørdage og søndage og i nogle måneder, om fredagen så godt.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com