De bedste steder at bo i Calgary

Calgary er den største by i Alberta, Canada med en befolkning på 1,169,492 mennesker. Calgary er ideelt beliggende på bredden af floden Bow og er bare 50 miles fra de canadiske Rockies. Calgary er kendt for at have mange fantastiske winter sportsaktiviteter, Rodeo og har en livlig kunstscene med mange festivaler. Business uge navne Calgary som nummer 26 på listen over "bedste steder i verden at leve." Med sine mange aktiviteter og store placering er det ikke underligt, at mange mennesker ønsker at leve i Calgary.

Bedste for Calgary

Calgary er primært opdelt i fire sektioner, nordvest, nordøst, sydvest og sydøst. Afsnittet nordvest er vest for centrum Street og nord for floden Bow. Nordøstlige Calgary er nord for Memorial Drive og øst for Centre Street. Sydvestlige Calgary er vest for centrum Street og syd for floden Bow. Sydøstlige Calgary er syd for downtown og øst for Macleod trail. De mest populære dele af byen er de ydre forstæder i nordvest (hvor universitetet er), og de ydre forstæder i sydvest, det er fordi de er tættere på de canadiske Rockies, tilbyder smukke bjergudsigt og mindre kommercialiseret og industrialiserede. De bedste områder i nordvest er Toscana, Rocky Ridge, Panorama Hills, Royal Oak, Briar Hill og Hillurst. De bedste områder i den sydvestlige del er Scarboro, Rideau, Roxboro, Parkhill, albue park og en af de bedste indre by steder i Bridgeland.

Værste af Calgary

Ifølge en rapport fra Mercer Consulting i 2008 rangerer Calgary som en af de sikreste byer i verden. Men med over en million mennesker der er sikker på at være en forbrydelse, og som bemærket af Calgarys politi Services hjemmeside, Calgary har 17 drab om året i gennemsnit. Spotcrime.com har mærket den nordøstlige indre by og sydøst indre byområder og områder af lufthavnen til at have fleste af Calgarys kriminalitet. Dette har været tænkt til at være som følge af industrialiseringen af disse områder. Også, Calgary har 4,060 hjemløse efter calgarypedia.com og de fleste af hjemløse bor på indre by gader. Dette gør de downtown områder mindre attraktiv, og lidt besværlige. I de seneste år Calgary har havde en tilstrømning af bande og narkotika relaterede aktiviteter, der har mest fundet sted i de indre bydele samt områderne nordøst og sydøst.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com