DIY professionel frisurer

DIY professionel frisurer

Når du arbejder i et kontor eller andre faglige miljø, forventes du at fremlægge en sofistikeret stil. Tøj er vigtige, men så er dit hår. En slank, professionel frisure supplerer et jakkesæt og holder håret, pæn og væk fra dit ansigt. Heldigvis, mange professionelle frisurer er nemme at lave derhjemme med et minimum af besvær.

Klippe det kort

En nem måde at style dit hår professionelt er at skære det. En klassisk bob på din jawline eller en korte nisse skåret kan være smarte og fed. Begge er nemme at vedligeholde. Alt du skal gøre, når du står op om morgenen er børste det lige, eller bruge lidt styling gel til at styre flyaways.

Trække det tilbage

Ponytails og fletninger kan virke for afslappet til kontoret, men du kan prøve nye drejninger på disse frisurer, der er mere passende i en professionel indstilling.

En fransk fletning er en elegant alternativ til en up-do, og holder dit hår væk fra dit ansigt. Du skal muligvis bruge hårspray, gel eller mousse til at holde dit hår på plads når det er flettet, fordi det er let for kortere tråde til at falde ud af fletning.

Du kan også bruge hårspænder og pins til at feje dit hår tilbage og sikkert det på plads uden at sætte det. Denne frisure er lidt mere feminine end de fleste professionelle frisurer, og kræver en mindre indsats end en up-do.

Sætte det

Ballerina bun er en god løsning for dem, der ikke har meget tid om morgenen. Hår er bundet i en hestehale, snoet omkring sig, og sikrede med bobby stifter. En ballerina bun er en af de enkleste op-dos, og det er altid relevant for kontoret.

En mere glamourøse og overraskende enkel alternativ til boller er en fransk twist. Til denne frisure, twist dit hår i en kolonne, tuck slutningen af kolonnen nedenunder selv og sikkert med knappenåle og hårspray.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com