Hvordan til at modvirke grønne hårfarve

Når du forsøger at rette eller modvirke hårfarve katastrofer, bør de mest åbenlyse løsninger undgås. Simpelthen farve over grøn farve med brune hår farve resultater i grønlig-brun hår. Du kan ikke dække over en farve fejl; Du skal rette det eller modvirke det. Farver er korrigeret eller modarbejdes af farver findes på den modsatte side af farvehjulet. Rød modvirker grøn og vice versa. For at gøre grønne hår til noget mere tiltrækkende, skal du tilføje red til håret ved hjælp af en kombination af farve og farve tilføjelser.

Instruktioner

• Åbne farve flasken og sæt den på en plan overflade. Hæld 2 ounce af farve i flaske sammen med 2 ounce af 10-volumen udvikler og ½ ounce af rød farve tilsætning. Sæt det øverste låg og ryst til at blande. Sæt på handskerne.

• Begynd med rent, tørt hår. Anvende farve på de grønne dele af hår først ved klemme farven på hår og arbejde farven med fingrene. Finish anvende farve til resten af håret, indtil hår er grundigt mættet fra rod til spids. Bland ekstra farve efter behov.

• Indstille en timer til 30 minutter. Skylle og rense farve flasken med en lind strøm af varmt vand fra vandhanen. Rydde op enhver farve dråber og messer oprettet under det program bruger et fugtigt håndklæde. Gemme ikke-blandet farve forsyninger i et tørt, tempereret opbevaringsskab.

• Skyl håret med varmt vand, indtil vandet løber klar. Shampoo håret for at fjerne enhver resterende farve rester. Betingelse hår, håndklæde tørre og stil.

Tips & advarsler

  • Farvevalg er afgørende for farvekorrektion. Sørg for at vælge en farve, der er det samme niveau eller mørke som din grønne hår. Hvis du ønsker at gå lettere, vil du nødt til at pre lysne dit hår og anvende farve i en totrinsproces. Du skal også være omhyggelig med at vælge en farve, som besidder den lige tonale kvalitet. I dette tilfælde, se efter red-baserede farver. Rød-baserede farver er ikke nødvendigvis rød i farven. Mange blondine og brune hårfarver besidder røde baser.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com