Hvilke muskler der bruges for anstrengende motion vejrtrækning?

Anstrengende motion har vist sig at hjælpe med at forhindre kroniske sygdom hos raske mennesker. Det sænker risiko for diabetes; hjælper med at kontrollere vægten; frigiver endorfiner bidrager til positiv mental sundhed og velvære; fremmer knoglestyrke; at nævne nogle få. Anstrengende motion opstår, når pulsen når 80-85 procent af din maksimumpuls og kan forårsage en person til at blive hurtigt forpustet. Fordi anstrengende Motion øger behovet for ilt, skal de respiratoriske muskler arbejde hårdere og rekruttere ekstra muskler til at tilpasse. Membran og intercostals er vigtigst i respiration efterfulgt af abdominal og tilbehøret musklerne.

Mellemgulvet

Mellemgulvet er den primære muskel til vejrtrækningen. Det er en muskel, der adskiller de thorax og abdominale hulrum i bunden af brystkassen. Sammen med eksterne intercostals muskler hjælper mellemgulvet, udvide brystkassen giver mulighed for luft til at blive trukket. Som musklerne slapper, er luften skubbet af ændringen i pres. Hvornår anstrengende aktivitet finder sted og omsætning stiger, mellemgulvet udvider og sammentrækker sig oftere og dybt giver højere priser for ilt til at blive indåndes og kuldioxid til at blive udåndes.

Af Intercostals

Intercostals køre i forskellige retninger i mellem hvert ribben. Intercostals hjælpe med at flytte brystkassen i normal og anstrengende vejrtrækning. Som brysthulen udvider og kontrakter til at flytte luft ind eller ud, støtte intercostals i vejrtrækning ved at tillade bredde af ribben at ændre. De eksterne intercostals løft ribberne hjælp trække luft i og den indre intercostals hjælp at tvinge luften ud af lungerne.

Mavemuskler

Mavemuskler bruges ikke altid under regelmæssig vejrtrækning; men under anstrengende øvelser mavemusklerne stak membran på lungerne tvinger luften ud. Mavemusklerne er lettere at manipulere end mellemgulvet, så disse muskler støtte i dybe åndedrætsøvelser.

Tilbehøret musklerne

Scalene og sternocleidomastoideus musklerne er muskler fundet i hals og hjælp støtten i indånding af hjalp hen til udvide den øverste ribben og krave knogle. Andre spinal, hals og brystmuskler kan anvendes i besværet vejrtrækning. Hvis disse muskler er konsekvent bliver brugt i mangel af anstrengende motion kan det være et tegn på åndedrætsbesvær og overforbrug af tilbehøret musklerne kan forekomme.

Åndedrætsbesvær

Vejrtrækning lidelser, der kan påvirke din evne til at deltage i anstrengende motion omfatter: svaghed i mellemgulvet eller intercostals, respiratorisk distress syndrom, lungebetændelse, emfysem, astma, lungeødem eller blodprop, og luftvejene forhindringer. Anstrengende motion anbefales ikke til folk med problemer med vejrtrækning eller hjerte og kan forårsage slagtilfælde eller hjerteanfald hos utrænede personer. Hvis nogen af disse betingelser findes eller hvis vejrtrækning problemer opstår under træningen er det vigtigt at konsultere en læge før indlede eller fortsætte et træningsprogram.

Eksempler på anstrengende motion

Mange øvelser kan øge puls til 80-85 procent af din maksimumpuls. Visse øvelser som langdistance svømning, skiløb, cykling, og løb kan fremkalde behovet for øget ilt og anstrengt åndedræt. Kortsigtede øvelser som sprint, magt-ophævelse, vandreture op stejle stigninger, interval eller cross-træning og hoppe roping kan øge hjertefrekvens hurtigt.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com