Sådan Find billige hoteller i Mauritius

En dejlig plet af paradis midt i det Indiske Ocean nogenlunde størrelse Delaware, Mauritius har tegning besøgende for i det mindste en tusind år. (Mark Twain sagde Gud modelleret himlen på Mauritius). Mens turisme er den vigtigste industri af Mauritius, er nationen også blevet et vigtigt center for finansiering til den sydlige halvkugle. Engelsk og fransk er udbredt og de øer, der udgør Mauritius har en veludviklede turistinfrastruktur, en imødekommende befolkning og en bred vifte af tropiske pragt at gøre de fleste enhver ophold givende.

Instruktioner

Find billige ferieboliger i Mauritius

• Kalde Mauritius turist Promotion myndighed til bistand i at reservere din logi på 230-210-1545 eller bestille online via deres hjemmeside (Se nedenstående ressourcer).

• Ser at den ældre kinesiske del af Port Louis for dens livlige markeder, aktive natteliv og rigeligt ældre hoteller.

• Overveje Fællesskabet af Black River på den sydøstlige kyst af Mauritius; området byder på en række selvstændige pensionater, der har råd til besøgende mulighed for at opleve Mauritius, som lokale gør på kalkulationsrenten.

• Ser til den Grand Bay distrikt nordlige Mauritius, en kort afstand fra din ankomst punkt i Port Louis. Grand Bay tilbyder naturskøn udsigt og klare fantastisk vand. Fordi det var den første region i Mauritius at tage højde for turister, kan billige overnatningssteder fås hos ældre resorts uden at ofre noget af oplevelsen af øen.

• Udforsk indre af de største øen Mauritius ved at planlægge en afstikker til regionen Plateau. Ved at Mauritius er en ø, dannet af en længe sovende vulkan, så øen har grønne bjerge og frodig vegetation. Bestille et værelse på en kro i kvarteret Piil for en fantastisk udsigt over det gamle krater.

• Book billige overnatningssteder i den hovedstad by Port Louis, da der vil sandsynligvis være din første stop på den vigtigste øen Mauritius.

Book din rejse til Mauritius

• Book en flyvning på en af de mange internationale luftfartsselskaber at service Mauritius fra Afrika, Europa og Asien. Den vigtigste lufthavn for Mauritius ligger i en lille by i nærheden af landets hovedstad og største by i Port Louis og transport ind til byen er let tilgængelige.

• Overvej et krydstogt til Mauritius; flere linjer tilbyder hyppige fart og stopper ved flere havne på øer.

Tips & advarsler

  • Ser til de større byer langs kysten af hovedøen for lejlighedskøb accommodations. Find bedste tilbud på de ældre hoteller, ligger inden for et par blokke af strandene.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com