Hvordan man laver vin den gamle gammeldags måde

Praksis at gøre vin ved at tillade drue saft at gære er mindst 8.000 år gammel. Den grundlæggende proces for gæring er en naturlig proces, der opstår let uden hjælp fra mennesker. Gær bruger ilt og sukker vand til at gemme kemisk energi, og producerer kuldioxid og alkohol som biprodukter. Kompleksiteten af vinfremstilling kommer i spil, når du bruger gæring for at gøre vin med et bestemt sæt af egenskaber. Du kan vise gæring ved at gøre en drikkelig vin fra druesaft og gær.

Instruktioner

• Få frugtsaft uden konserveringsmidler og nok sukker til gæring at forekomme. Denne kombination af faktorer, der vil fjerne mange frugtsaft fra overvejelser. Eksempelvis har citrusfrugter generelt mere sur end gær kan tåle. De bedste valg omfatter druesaft og æblejuice. Kontroller saften er 100 procent ren og ikke har nogen konserveringsmidler såsom benzoate af soda.

• Købe gær. Bagegær er let tilgængelig på købmandsforretninger og du kan også købe vin gær i butikker, der sælger vin forsyninger. Begge typer af gær er stammer af Saccharomyces cerevisiae, en fælles arter i naturen. Dog vilde arter af gær har tendens til at producere andre biprodukter udover alkohol, der vil gøre vinen udrikkeligt.

• Åbne flasken med saft og sætte et hul gennem fælles landbrugspolitik. Tilføj en knivspids af gær til frugtjuice og sætte hætten tilbage på. Sæt flasken til side hvor det kan forblive uforstyrret ved stuetemperatur for omkring en uge.

• Erstatte fælles landbrugspolitik med en, der ikke har et hul i det og opbevares i køleskab flasken. Knæk åbne mindst en gang om dagen til at frigive den overskydende CO2 flaske. Når gæringen er næsten færdig, kan du holde flasken forseglet for at producere en mousserende vin.

• Dekanteres vinen i en yderemballage at slippe af med den hvide sediment (døde gær) og forsegle denne objektbeholder. Tillad vin til alder i mindst en måned. Denne vin vil fortsætte til blød i et år.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com