Ting at gøre i Ohio Valley

Ohio Valley dækker områder i Ohio og vest Virginia, der omfatter amter som Brooke, Ohio, Coshocton og Tuscarawas. Turistattraktioner i Ohio Valley er så varieret som amter og byer, de ligger inden for - fra nyhed museer og sæsonbestemte festivaler til casinoer og spillesteder.

Olie og Gas Museum

Beliggende i Parkersburg, West Virginia, præsenterer olie og Gas Museum historiske displays og artefakter detaljer historien om olie og gas industrien i West Virginia og Ohio. Udstiller er placeret både i og uden for bygningens museum og omfatter et B & O Railroad display, en verdenskrig display, en historiske og genealogiske bibliotek, en Spencer maskine pumpjack og en Parkersburg pumpe. Begge restaureret og ikke-restaurerede elementer, såsom dampmaskiner, motorer og kompressorer, er også tilgængelige til visning af museum gæster. Den olie og Gas museum er åben fra 11: 00 til 16: 00 på hverdage og fra 11: 00 til 17: 00 på lørdage og middag til 05: 00 om søndagen.

Marx legetøjs Museum

Skabt til at præsentere historien om Louis Marx & Company legetøj, ligger Marx legetøjs Museum i Glen Dale, West Virginia. Exibits omfatter en 1950 'er-stil snack området med en jukebox og oprindelige koks maskiner, legesæt fra 50 ' erne og 60 ' erne som the Alamo og Sunnyside Service Station, prototype modeller, batteridrevet biler, ride-on tog og Marx store hjul. Tre videoer spille på en regelmæssig tidsplan for besøgende at se, herunder en 30 minutters samling af Marx reklamer samt en historie af Marx legetøj og Louis Marx. Marx legetøjs Museum er åben fra tirsdag til lørdag, 11: 00 til 05: 00, fra April til December.

Victoria Theater

Home af Victoria Jamboree, en månedlig musikalsk koncert, der finder sted den første fredag i måneden, Victoria teatret i Wheeling blev etableret i 1904 og er den ældste teater i West Virginia. Elvis impersonators, lokale entertainere og musikere, der spiller ' 40s og 50 ' erne stil country, bluegrass, evangeliet, og rock og roll spille her, og hvert show slutter med en Elvis finale. Juridiske gambling tilbydes også på selve ejendommen på theater for gæster over en alder af 21.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com