Hoteller i nærheden af Starkville, Mississippi

Hoteller i nærheden af Starkville, Mississippi

Byen Starkville, som er hjemsted for de vigtigste campus i University of Mississippi, er beliggende i den nordøstlige del af staten, et område kendt som den gyldne trekant. Hoteller findes også i større Starkville området selvom der er masser af indkvarteringsmuligheder i Starkville selv. Flere hoteller kan findes 20 miles mod øst i Columbus.

Columbus Inn & Suites

Columbus Inn & Suites er nær attraktioner som Columbus Lake, en golf club, en state park, et museum og slotshaven Memorial af Columbus. Faciliteterne på dette 2-etagers, 99-room hotel inkluderer møde og festlokaler, en restaurant med en cocktail-lounge, en udendørs swimmingpool og en parkeringsplads med plads til store køretøjer. Hotellet tilbyder også gratis parkering, forretningsservice og højhastigheds-internetadgang. Andre funktioner i det nærliggende område omfatter Mississippi Universitet for kvinder og Magnolia Motor Speedway. Kæledyr er tilladt mod gebyr.

Columbus Inn & Suites

506 hwy. 45 nord

Columbus, MS 39701US

877-747-8713

magnusonhotels.com

Wingate by Wyndham Columbus

Gratis funktioner på Wingate by Wyndham Columbus hotel, som ligger et par minutter fra downtown Columbus, omfatter en varm morgenmad, avis, business-center og højhastigheds-internetadgang i alle værelser. Hotellet har et fitnesscenter, mødelokaler og en indendørs swimmingpool. Beliggende inden for fem miles af hotellet er Columbus Air Force Base, Mississippi Universitet for kvinder, Columbus Convention Center, en golfbane og Columbus markedspladser. Specialpriser er tilgængelige for store grupper, seniorer og offentligt ansatte. Hotellet ligger også i gåafstand fra to steder at spise.

Wingate by Wyndham Columbus

129 Brickerton Street

Columbus, MS 39701

662-327-9999

wingatehotels.com

Best Western Executive Suites

Best Western Executive Suites er 20 miles fra Starkville i downtown Columbus. Restauranter og indkøbscentre er inden for et par minutter fra hotellet. Gæsterne kan få frisk luft og afslapning på søen Lowndes State Park, som kan nås på 10 minutter. Inde på hotellet er et træningslokale og en swimmingpool. Best Western ligger på motorvejen 45, ved siden af en restaurant med en grill. Seks andre steder at spise er inden for en mile. Yderligere hotel højdepunkter er en gratis avis, en gavebutik med en kiosk, et vaskerifaciliteter, gratis parkering, et business-center og gratis højhastigheds-internetadgang. Værelserne har standardbekvemmeligheder sammen med køleskabe, mikrobølgeovne og gratis lokale telefonopkald under 30 minutter.

Best Western Executive Suites

303 Shoney kørsel

Columbus, MS 39705-1763

662-329-2255

bestwesternmississippi.com


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com