Hjem retsmidler til fjernelse af hovedlus

Hjem retsmidler til fjernelse af hovedlus

Du kan fjerne lus derhjemme uden at ty til dyre lægemidler. Ofte vil du finde hjem retsmidler til at fjerne lus at være billigere end kommercielle produkter, mindre slibende og mindre skadelige for din hovedbund og hår. Forsyningerne du vil skal sandsynligvis findes i dit køkken eller badeværelse.

Køkken

Din helt egen køkken er en kilde til flere hjem retsmidler til at fjerne lus. Dække dit hår med mayonnaise og pak det ind i en badehætte eller plastic wrap. Lad sidde i et par timer eller natten til tunge skadedyrsangreb. Skyl håret grundigt. Hvis der er stadig nits resterende, hæld hvide eddike over dit hoved og lad det trække 30 minutter, derefter skylles.

Et andet hjem middel mod lus er olivenolie. Anvende den gavmildt hele dit hår. Dække dit hoved i en badehætte eller plastic wrap. Lad olien sidder på håret i mindst to timer, eller for de bedste resultater, natten, derefter vaske håret. Gentag behandlingen i én uge, hvis nye æggene er klækket. Både olivenolie og mayonnaise har den ekstra bonus af conditioning dit hår.

Du kan også prøve at massere en ultra-koncentreret skålen vaske i tørt hår, indtil det er godt dækket. Wet hænderne og gnid dem ind i håret for at gøre en lille skummer. Lad sæben sidder på dit hoved for tredive minutter, så vask og skyl med eddike.

Efter fuldførelse af nogen af disse behandlinger, rede håret ud forsigtigt med en fintandet metal kam til at fjerne døde lus og luseæg. Hvis lusekam River dit hår, kan du prøve at kæmning mens mayonnaise, olivenolie eller fad vaskemiddel er stadig i.

Badeværelse

Du badeværelse tilbyder andre hjem retsmidler til at fjerne lus. For en mindre angreb, kan der dækker dit hoved med hårbalsam i et par timer eller natten over og derefter vaske det være nok til at kvæle lusene. Hånd eller body lotion kan også bruges på denne måde.

Overraskende, har en medicineret mundskyl blød været kendt at dræbe lus ganske godt. Hæld mundskyl over hovedet, wrap håret i plast, og lad det sat til en time før skylning. En anden snurren frisk hjem afhjælpe er at hælde en astringerende ansigts sæbe til håret efter vask. Det kan tage flere behandlinger til dræbe lusene, men denne metode efterlader hovedbund følelse styrket. Vær omhyggelig med at undgå dine øjne, når du bruger en af disse produkter.

En kommerciel hot oliebehandling venstre på håret for tredive minutter eller mere vil hjælpe med at dræbe lus. Olien gør det også lettere at rede ud nits. En anden oliebehandling at prøve er tea tree olie, som er en naturlig antiseptisk. Tilføje 20 dråber til din almindelige shampoo kan hjælpe med at forhindre nye lus angreb fra begyndelsen.

Glem ikke at rede håret ud omhyggeligt for at fjerne luseæg og døde lus efter forsøger nogen af disse hjem retsmidler.

Hjem retsmidler til at undgå

Nogle hjem retsmidler er ofte foreslået men kan være meget farligt. Iblødsætning hår i Petroleum eller benzin er ét eksempel. Disse brændbare væsker kan forårsage kemiske forbrændinger på huden og øjnene, og røg er skadelig samt. Klor blegemiddel, som ifølge Centers for Disease Control er en potent irriterende for hud, øjne og lunger, kan dårligt skader dit hår follikler. Sprit kan brænde en hovedbund allerede irriteret af hovedlus. Det er vigtigt at finde en løsning, der vil dræbe lusene uden at beskadige din krop.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com