Steel Toe sko alternativer

Steel Toe sko alternativer

Stål toe sko (eller mere almindeligt stål toe støvler) er slidt for at beskytte en arbejders fødder fra enhver utilsigtet skade. Dog kan stål tå sko også være tung og uhåndterlig ud over at være upraktisk. Der er alternativer til iført stål tå sko selv, og disse alternativer er accepteret af OSHA forordninger.

Slip på Covers

En stor alternativ til stål tå sko er beskyttende skoovertræk. Disse er gummi dækker der glide på over regelmæssige sko (kjole sko, sneakers, etc.), som beskytter både sko og tæer. Disse slip-ons kan have stål tæer, men mere almindeligt de har PVC tæer, som tjener det samme, beskyttende formål som stål.

Tå underkjoler

Forskellig fra de fulde slip dækker nævnt ovenfor, er der også tå underkjoler. Disse mindre slip covers passer kun over tå af bærerens sko til beskyttelse. Disse dækker give et greb i bunden af skoen, og de har enten en stålplade eller en PVC plade, der tjener til at beskytte bærerens tæer fra ulykker.

PVC sko

Hvis det er bare, du vil erstatte, og ikke sko eller arbejde boot, så du kan få hærdet stål, tæer PVC i dine sko i stedet for stål. Hærdet plast giver lignende beskyttelse til stål tæer, men det er ikke så dyrt mange gange fordi plastik er stadig billigere end stål. Disse sko normalt ikke så tungt enten.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com