De bedste Europa-ferier

De bedste Europa-ferier

Europa er hjemsted for en række interessante og tiltalende byer for den verdensomspændende rejsende. Hver by tilbyder en unik oplevelse. Uanset om du er nat uglen, der nyder at vise dine bevægelser på dansegulvet eller en historie buff, er der en ferie stedet i Europa for dig.

London, England

Hjem til Buckingham Palace og Westminster Palace, London, England, er en af de bedste steder at rejse i Europa. London er en glæde for historie buffs, der kan være interesseret i touring British Museum. For dem interesseret i kunst er der National Portrait Gallery eller Tate. Hvis shopping er mere dine ting, har London nogle af de mest unikke og interessante butikker i verden. Besøg verdens berømte Harrods eller Europas største shopping kompleks, Westfield London. Det bedste tidspunkt at besøge London er mellem maj og oktober, når du er mindre tilbøjelige til at få regnede på.

Paris, Frankrig

Paris er en af de mest populære turistdestinationer i verden. Denne smukke by er bedst besøgte i foråret når fuglene kvidrer og blomsterne er spirende. Til ulige behandling, tage en tur i Place Pigalle Sex Museum eller for de mere konservative, tour Eiffel Tower eller Paris' 19 opera house, Opera Garnier. Paris er hjemsted for nogle af de bedste restauranter og caféer i verden, så sørg for at hengive sig til mange af de smarte spisesteder.

Madrid, Spanien

For partygoer og nat ugle er Madrid det bedste sted at besøge i Europa. Det er den tredje mest folkerige by i den Europæiske Union efter London og Berlin. Madrids natteliv kører farveskala fra sene teater på Lope de Vega til clubbing på den berømte Joy Enslava Disco. Det er ikke usædvanligt at begynde aftenen kl 11:00 og efterlade en klub på 6:00 a.m. For kunstelsker, Madrid er hjemsted for Prado, som har en omfattende samling af kunst strækker sig fra 12. århundrede. Plads på Prado er massiv, og du vil komme til at se nogle af verdens mest værdifulde malerier af Goya, Murillo og Rubens. Vælge for at besøge Madrid i foråret når dagene er varme og kølige nætter.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com