Erstatninger for bolle dåse

Erstatninger for bolle dåse

Muffins er en hurtig og velsmagende godbid, der kan spises helst tidspunkt af døgnet. At lave muffins er en af de mindst komplicerede procedurer, bagning, men standard muffin tin var engang den eneste måde at bage muffins. Mange opfindelser er blevet oprettet for at give dig alternativer til at bruge den gamle metal pan med seks cirkel udskæringer.

Silikone Muffin pander

En silikone muffin pan svarer til muffin tin, men er lavet af fleksibelt materiale, der tåler varme, men bøjer og frigiver muffins nemt. Silikone er også ikke-stick, så du ikke behøver bagning kopper. Disse muffin pander kommer i regelmæssig muffin størrelse, samt mini muffin størrelse. Størrelsen af pan spænder fra seks kopper til 12 eller 24 for mini.

Fritstående bagning kopper

Fritstående bagning kopper tillade dig at gøre så mange muffins som du ønsker uden at behøve en gryde på alle. Disse kopper kommer i papir, folie eller silikone og er simpelthen placeret på en bageplade til støtte på ovnen rack. Papir og folie kopper er tungere end standard bagning kopper og hører ikke til siden med vægten af dejen. Silikone kopper er fleksible og kan genbruges. Silikone kopper kommer også med pjusket kanter, ligesom standard bagning kopper. Brug af fritstående kopper sparer plads og rydde er meget mindre.

Ramekins

Ramekins anvendes traditionelt til individuelle dessert elementer, gryderetter eller quicher, men disse små keramiske retter kan også bruges til muffins, samtidig med at give dem et mere elegant look. Ramekins der normalt sælges i sæt af fire, men kan ses individuelt eller i større sæt på speciale eller discountbutikker. Fordi ramekins er keramiske--selv glas er tilgængelige samt--madlavning gange eller temperaturer for muffins skal ændres.

Muffin beslutningstagere

Muffin beslutningstagere har udseendet af en vaffeljernet, men er beregnet til regelmæssig og mini-størrelse cupcakes og muffins. Seks til otte indehavere cook muffins til perfektion og uden behov for liners. Overfladen er ikke-stick, så oprydningen er hurtig og nem. På grund af den overdækkede og trykisoleret design kokke muffin maker desserter meget hurtigere end en ovn og med mindre arbejde.


© 2023 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com