De bedste hjem fitnesscentre for kvinder

De bedste motionsrum i hjemmet for kvinder vil være kompakt og ikke tage op betydelig plads. Da kvinder stræbe mere efter tone og mindre for muskel størrelse, lethed i bevægelse og række øvelser er vigtigere end tunge vægt. Forsamling bør være let og portabilitet bør også overvejes. Navnet er ikke vigtigt, etablerede mærker har den mest erfaring og ofte producerer de bedste produkter.

Bowflex Motivator II Home Gym

Dette hjem gym gør brug af power stang system at Bowflex har gjort berømt. Disse stænger i stedet for traditionelle vægte og bære ikke ligesom modstand bands. Denne fitnesscenter også har: en lat tårn til at målrette musklerne i ryg, ben vedhæftet fil til at målrette den nederste del af kroppen, en glidende jernbane for roning øvelser og justerbar trisse positioner.

Der er to vigtigste ulemper. Først er nogle forsamling påkrævet. For det andet, den maksimale mængde af resistens er 210 pounds, så for kvinder, der søger at magt lift, ikke kan det give nok vægt for dem.

Total Gym

Kommer i flere forskellige modeller, bruger den samlede fitnesscentre en trisse system og en glide bestyrelsen for at forvandle en persons egen kropsvægt til deres motion vægte. Flere modeller har mulighed for at tilføje vægt plader eller modstand bands til at gøre træning sværere. Disse fitnesscentre kommer fuldt samlet og kan foldes for nem opbevaring, hvilket gør dem en af de mest kompakte. Højden af dias bestyrelsen kan justeres for at gøre modstand niveau højere.

Som en ulempe, fordi du bruger en procentdel af din egen kropsvægt som modstand, vide du aldrig, præcis hvor meget vægt du bruger. Der er også nogle muskler quadriceps og hamstrings, det ikke er rettet mod godt.

BandFlex Home Gym

Bandflex Home Gym er blevet en mere overkommelig mulighed at Bowflex. Det er afhængig af magt snore snarere end magt stænger og tilbyder mange af de samme øvelser og funktioner, som Bowflex tilbyder som en lat tårn og ben udvidelse tilknytning. Det omfatter også en prædikant krølle vedhæftet fil. Dette hjem gym har den fordel at kunne foldes op, reducerer mængden af gulvplads til opbevaring.

Der er nogle ulemper. Nogle forsamling er påkrævet. Mens denne gym annoncerer det kan bruge op til 260 pounds af modstand, mange af elevatorerne kan kun gå op til 130 pounds. Til kvinder, der er en øvet eller avanceret niveau i fitness, er der muligvis også lys på nogle elevatorer. Snorene er heller ikke så holdbart som Bowflex magt stænger.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com