Hvordan til at bygge beskyttelsesrum med presenninger

Tarps kan gøre en fremragende ly, når andre indstillinger er ikke tilgængelige. Meget gerne et telt, vil en tarp være stand til at beskytte dig fra de barske elementer i naturen og gøre det muligt at overleve udendørs. Bygge et shelter med presenninger kan gøres i et par korte minutter og begge stakes og hamre kan være improviserede med ting fundet i naturen.

Instruktioner

• Find en clearing, hvor du ønsker at beg tarp husly. Rydde jorden af nogen store sten, nedfaldne grene og eventuelle rester. Indsamle eventuelle spidse pinde, som du vil bruge som indsatser; Du skal bruge otte i alt.

• Binde reb mellem to træer i en passende højde. Tarp bliver kastet over rebet, så at det vil straddle begge sider. Højden af rebet bør være lidt lavere end længden af halvdelen af tarp.

• Smide tarp over toppen af rebet til at oprette en simpel trekantet telt figur. Halvdelen af tarp bør være på én side og den anden halvdel på den anden. Der bør være omkring 2 inches af tarp på hver side at røre jorden, således at du får plads til at placere indsatser i tarp.

• Hammer indsatserne i jorden via i tarp. Der bør være fire stakes på hver side af tarp, jævnt fordelt. Disse indsatser vil bidrage til at sikre tarp ly under inclimate vejr.

• Tilføje grene eller palme blade på ydersiden af din tarp husly for yderligere sikkerhed fra elementerne. Store mængder af tørt græs kan føjes til gulvet i læ til at fungere som strøelse.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com