De bedste måder at anvende toner til ansigt

Hudpleje er en personlig ting. Hvad der virker for én person hud kan skabe ravage på en andens. Efter en regelmæssig hud rutine er værdifulde for alle. En del af, ved hjælp af toner. Mens ikke nødvendige for alle hud, er det ideel til fedtet hud. Tonere fjerne sæbe og makeup rester samt returnere hud til naturlige pH-niveau. De bedste måder at anvende toner til ansigt afhænger formel på toneren.

Væv

Creme eller gel tonere er bedst anvendes med væv. Undgå at bruge væv med flydende tonere, som de er for våde. Væv fungerer godt, så de styrer mængden toner, du anvender på huden. Bomuld kan absorbere for meget toner i forhold til væv. At bruge væv, anvende toner til væv og tørre det forsigtigt på dit ansigt.

Bomuld bolde

Bomuld bolde er en af de bedste måder at anvende alle toner til ansigt. Nem at håndtere størrelse og evne til at absorbere væske, gel eller cremet tonere. Når du anvender toner på vatkugler, passe på ikke for at bruge for meget, da de optager en masse. Bruge en eller to vatkugler, når du anvender toner og feje ind over.

Hænder

Creme og gel tonere har lys teksturer, der er bedste til fedtet hud. Nogle endda bekæmpe acne ved som indeholder salicylsyre. Den bedste måde at anvende disse toner til ansigt er med hænderne. Rense dine hænder før du anvender den. Anvende det til ansigt meget på samme måde du anvender sæbe.

Spray

Toner, der kommer i spray form bør kun anvendes ved at sprøjte det direkte på ansigt. De har tendens til at være den mest som vand og helt løbende. Anvende spray toner, ved at lukke din mund og øjne og sprøjtning det to eller tre gange i ansigtet. Sprøjte ikke for meget eller det vil køre ned i ansigtet.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com