Luau Dessert ideer

Luau Dessert ideer

Dessert er lige så vigtigt at en god luau som havende leis og tiki fakler. Hawaiian desserter er alle om lyse, forfriskende smag, der tjener som en perfekt afslutning på et lækkert måltid. Fra enkle kager fyldt med kokos eller passionsfrugt til traditionelle Hawaiian billetpriser, haupia f.eks mochi, er disse tropiske desserter garanteret at gøre gæsternes munden vand.

Kager

Hawaiian frugter ophøje simpel lag kager fra grundlæggende til ekstraordinære. En dekadent kokos kage, lavet med kokosmælk og toppet med revet kokosnød, har en smag, der vil transportere gæsterne til troperne. For noget lidt mere eksotisk er en Lilikoi chiffon kage en avanceret valgmulighed, der er sikker på at wow gæster. Dette lys som air kage er lagdelt med passionsfrugt puré og flødeskum. I Hawaii, er det ofte serveres som en bryllupskage.

Tærter og tærter

Macadamia nødder creme pie er en traditionel hawaiiansk pie. Hakkede macadamia nødder er blandet i creme til at give denne pie lidt tiltalende af stykket. Til en lettere dessert, prøv banan guava pie, som består af en graham krakker skorpe fyldt med en blanding af guava nektar, sukker og citronsaft, derefter toppet med banan. At gøre disse tærter endnu mere speciel, gøre miniature dem for hver gæst til at nyde, toppet med en klat flødeskum.

Buddinger

Haupia er en type af kokos budding, selv om dens konsistens er tættere på Jello. Cool og forfriskende, haupia er en fantastisk måde at ende et tungt måltid. En anden traditionel polynesisk dessert er kulolo. Lavet af mosede taro, brun farin og kokos rod, kulolo er traditionelt kogt i ti blade i en trykkoger, men moderne opskrifter kræver en ovn. Disse buddinger kan være forberedt på forhånd, hvilket gør dem en stor dessert mulighed for den travle vært.

Mochi

Selvom mochi er oprindeligt fra Japan, er en meget populær behandling i Hawaii. Mochi er en type af ris kage lavet fra mochiko mel, en glutinous ris, mel, som er kogt på komfuret eller i mikrobølgeovnen. Mochi kan laves i en række forskellige varianter, såsom smør, chokolade og kokos, eller det kan være fyldt med is som en perfekt summertime behandle. Yderst fleksibel, mochi er sikker på at behage ganen af hver gæst.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com