Paris krydstogter

Paris krydstogter

Seine-floden i Paris har meget at tilbyde dig ombord på sin vifte af floden krydstogter med dens smukke seværdigheder, vinsmagning, levende underholdning og parisiske retter. Denne store floder flyder langsomt i de franske regioner i Île-de-France og Haute-Normandie, og ses ofte i naturskønne baggrunde i postkort af Paris. Disse krydstogter tendens til at have en forhøjet romantisk stemning i en by allerede kendt for amore.

Chateau Paris vinsmagning Cruise

Dette cruise line har kombineret to vigtigste elementer i Paris, Seine og fine vine. På denne vinsmagning cruise vil du blive tilbudt tre forskellige champagne, Brut, Demi-secand og Rose. Der er en vin steward der kan besvare dine spørgsmål om champagnen eller på Paris i almindelighed. De fleste områder af båden tilbyder panoramaudsigt over den fantastiske udsigt. Atmosfæren er afslappet, fornemme og romantisk. Varighed er ca. en time.

Chateau Paris vinsmagning Cruise52 rue de l'Arbre sek 75001Paris, Frankrig01133144739780o-chateau.com

Paris Vision

Dette cruise tilbyder mere af en rundvisning i Paris. Før boarding båden, vil du blive taget på en bustur gennem Paris, mens du lytter til byens historie og store seværdigheder. Efter bustur, vil du blive taget på et krydstogt langs floden Seine, ledet af en guide, der vil fortælle historier forbundet med sådanne landemærker som Concorde pladsen, Opera pladsen og Triumfbuen. Dette cruise ender på Eiffeltårnet og varer to timer.

214 rue de Rivoli 75001Paris, Frankrig01133144504432parisvision.com

Golden Tours

Du kan tage en sejltur på Seinen og samtidig have en romantisk middag. Dette cruise byder på et glas-indkapslet båd, elegant atmosfære og et live band til din underholdning. Tre krydstogt pakker er tilgængelige der passer til dit budget--Etoile, Vælg og Premier. Etoile pakken indeholder en tre-retters menu med kir, hvidvin, kaffe, mineralvand og et bord i midten af båden. Vælg cruise tilbyder det samme, men har et bord i nærheden af vinduet for bedre udsigt. Premier-pakke tilbyder en fire-retters menu med aperitif, husets vin, mineralvand, likør, kaffe og en rundbordsdiskussion på forreste del af båden.

Golden Tours4 fountain Square123-151 Buckingham Palace RoadLondon SW1W 9SH, UK800-509-2507goldentours.com


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com