Søen hytter nær Belton, Texas

Søen Belton ligger sydvest for templet, Texas, og er en stor rekreativ sø med en række parker og camping faciliteter. Det er populært blandt sejlere, fiskere og campister ens, og er et ideelt sted at gå til en afslappende-- eller forrevne--flugt. Dem der søger en mere komfortabel flugt vil nyde at bo på en hytte på søen. En række af disse er tilgængelige, i varierende størrelse, komfort niveauer og priser.

Søen Belton sommerhus

Rammende navn sø Belton sommerhus ligger på pilespids Point Road i Belton og har to charmerende hytter kan tilbyde gæsterne. Det store sommerhus tilbyder afslappede levende med masser af plads. Det kan prale med to soveværelser, solsikke værelse og Stars and Stripes-værelse. Det sover op til otte gæster og tilbyder også et badeværelse og rigelig levende faciliteter. Det tilbyder også et køkken, komplet med opvaskemaskine og mikrobølgeovn. Mindre Texas sommerhuset er bygget for to og tilbyder også et tekøkken og et dæk. Moderne faciliteter, som trådløst højhastigheds Internet og kabel-tv, gøre for en behagelig ferie.

Søen Belton Marina svævende hytter

Prøv en af søen Belton Marina flydende hytter til en sø Belton sommerhus ophold, der er ud over sædvanlige. Disse komfortable vandbårne cottages sove fire og prale bekvemmeligheder, som et køleskab og mikrobølgeovn, samt satellit-tv. Rimeligt prissat, er disse hytter tilgængelige med natlige, ugentlige og månedlige satser, så ferien kan blive udvidet, så længe du ønsker. Drage fordel af søen Belton fiskeri og vandsport, og derefter tilbringe dine nætter bliver rystet til at sove på din helt egen flydende sommerhus.

Texas stjerne B & B: sommerhuset

Templet, Texas, hvor Texas Star B & B Cottage er beliggende, er mindre end 15 minutters kørsel fra smukke Lake Belton. Dette sommerhus sover to til fire gæster og byder på bekvemmeligheder, som en queensize seng og en queen-size sovekabine sofa, køkken og satellit-tv-tjeneste. Du er sikker på at føle dig velkommen med den daglige ankomsten af en gourmet morgenmadskurv, køleskab fyldt med supplerende drikkevarer og en velkomstkurv ved ankomst. Sommerhuset tilbyder ugentlige priser, rabatter til militært personale og AARP medlemmer. Du kan selv medbringer kæledyr mod et mindre gebyr.

Yellow House B & B Cottages

Mindre end 30 minutter syd for søen Belton er den lille by Salado, hvor du vil finde den gule House Bed & Breakfast and dens to charmerende hytter--lilla sommerhuset og grøn sommerhus. Begge Sommerhuse er totalrenoveret og tilbyder king-size senge for maksimal komfort samt private bade. Bekvemmeligheder omfatter daglig varm morgenmad og eftermiddagssnacks, Keurig kaffemaskiner er i hver hytte og køleskabe er fyldt med supplerende drikkevarer.

Flere sommerhus udlejning

Søen Belton store størrelse, fiskeri og sejlads muligheder, og smuk udsigt gør det et populært sted for ferie og bolig sommerhuse i alle størrelser. For at finde et sommerhus--tale om at købe, for årstidens huslejer, eller blot en weekend--med en område ejendomsmægler, der kan matche dig med en leje, der bedst passer til dine behov.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com