Sådan laver du din egen Spaetzle Maker

Sådan laver du din egen Spaetzle Maker

Når betragtes som en fattig mands fad, har spaetzle fundet vej til både professionelle og hjem køkkener. Denne lille tyske bolle, ofte lavet af traditionelle metoder, kan laves med værktøjer du sandsynligvis allerede ejer. Traditionelle metoder omfatter skrabning tynde strimler af dejen fra en træplade i en gryde med kogende vand, eller ved hjælp af en spaetzle maker, designet til at skubbe dejen gennem store huller. Gøre spaetzle hurtigere og nemmere i dit eget køkken, ved hjælp af enkle værktøjer som en stor hul salatslynge, eller en boks Rivejern og en spatel.

Instruktioner

• Bringe saltet vand i kog i en stor gryde på komfuret. Reducere det kogende vand til en småkoge. Placer en ovn mitt på den side, der vil holde salatslynge eller boks Rivejern til at undgå at blive brændt af damp.

• Holde et stort hul salatslynge eller boks rivejern i hånden pligtet over ulmende vandet. Fyld salatslynge med dejen ved hjælp af en stor ske; Alternativt, for boks Rivejern, hold det på sin side, og fylde inde med dejen.

• Tryk dejen gennem hullerne i en salatslynge med en spatel. For rubrik Rivejern, sted spatel inde og tryk dejen.

• Tillad dej til at falde fra hullerne i det ulmende vandet. Brug en kniv til at skrabe dejen fra bunden af boksen eller salatslynge rivejern i det kogende vand, hvis nødvendigt.

Tips & advarsler

  • Sætte din dej i en overdækket beholder, og derefter placere den i køleskabet, mens vandet koger. Dejen bliver fastere, hvilket gør det lettere at passere gennem salatslynge eller boksen Rivejern huller.
  • Gå dejen gennem huller i partier, så du ikke overcrowd spaetzle i puljen. Spray salatslynge eller boks Rivejern med madlavning spray til at hjælpe med at frigøre dejen ned i vandet.
  • Spaetzle er meget tilgivende, og kan tage ekstra mel eller vand, hvis det er nødvendigt at skabe ideelle dej konsistens for passerer gennem hullerne i salatslynge eller boks rivejern.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com