Hvordan man laver en Bike en motionscykel

Hvordan man laver en Bike en motionscykel

Ivrig cyklister, selv uerfarne ryttere, finde den udendørs skal være så tilfredsstillende som træning. Vejr og andre omstændigheder kan dog opbevare du indendørs. Ingen grund til at ærgre sig. Cykel trænere er en transportabel klemme, der tillader dig at gøre din cykel ind i en stationær, én hvor som helst du ønsker.

Instruktioner

Ride din cykel indendørs

• Besøg din placering sports udstyr facilitet, såsom en REI udendørs detailhandler. Spørg medarbejder, hvis han bærer cykel trænere--Lektor ved, hvad du mener. Du kan finde en cykel træner på cykel specialbutikker. Hvis du ikke har enten på din placering, kan du skrive "cykel trænere" i din søgemaskine og flere online butikker vil poppe op.

• Købe en cykel træner, der passer til dine behov. Mange af disse undervisere har forskellige aspekter som justerbare ben for opbevaring og en bolt eller magnetiske klemmer til at holde din cykel i stedet. Udskiftelige modstand giver mulighed for en effektiv træning. Der er tilbehør, der forbedrer cykel træner som de CycleOps klatring Riser blok, som tilføjer højde til de forreste dæk til at simulere klatring bakker.

• Placer din cykel træner i et åbent rum i dit hjem. Placere tilbage dæk ind i den "U" form af cykel træner og klemme det på dæk. Bolt eller magnetiske klemmer vil holde cyklen på plads, således at du at cykle, at holde motorcyklen stationært. Bruge klatring blokke til en udfordrende omgang træning.

• En uddannelse mat kan placeres under cykel træner til at undgå skader på gulvet. Det kan også tilføje yderligere stabilisering ved ikke at tillade cykel træner til udskridning mod gulvet.

• Køb en cykel træner vil tillade dig at ride din cykel indendørs endnu har evnen til at løsne cykel og ride uden for. Kondicykler kun tillade dig at ride indendørs.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com