Hvordan man laver en kold kaffe Brewer

Hvordan man laver en kold kaffe Brewer

Hvorfor er koldt-brygget kaffe så lækker? Når du kold-brygge kaffe får du kun smagen fra kaffe uden olier og syrer, som kan lave varm kaffe smag, barsk og bitter. Resultatet er en kop kaffe, der smager ligesom duften af den friske trummerum. Du sikkert allerede har de nødvendige forsyninger til kolde brygning i dit køkken, så male nogle kaffebønner og følg trinene nedenfor for at forberede din kaffe.

Instruktioner

• Hæld den malede kaffe i en Mason krukke og fyld krukken med vand. Hvis du har en stor franske presse, bruge det i stedet, fordi det bliver lettere at filtrere i haven.

• Rør i haven for at fugte dem så de ikke klumper sig sammen i bunden. Dække krukken og lad den kaffe bryg fra 6 til 12 timer.

• Åbn krukken og filtrere kaffe i den anden krukke. Den messiest metode er at holde filteret over mundingen af første krukken mens hælde kaffe i andet. Placere filteret i en sigte og sætte sigten (hvis det er små) i mundingen af anden krukken er lidt pænere. Hvis sigten er for stor til jar munden, holde det over en skål eller andre bred åbning beholder. Den reneste og hurtigste metode er at sætte filteret i grind kurv af din hot kaffemaskine og hæld kaffe direkte i kurven og lad det dræne over i din kaffekande.

• Dække jar filtreret kaffe og sæt det i køleskabet. Det er faktisk kaffe koncentrat, så skal du tilføje vand for at gøre det drikkes. Hvor meget vand du tilføje afhænger af din smag og hvad slags kaffe, du bruger. Et godt udgangspunkt er lige store mængder af koncentrat og vand (eller mælk, til café au lait).

• Eksperimentere med varierende mængder af vand og varme metoder til at lære, hvad der passer dig bedst. Iskaffe er lettest at gøre da koncentrat vil allerede være koldt. At få varm kaffe, hæld koncentrat i et krus og varme den i en mikroovn. Fordelen ved kold-brygget kaffe er, at da det ikke har syrer som hot-brygget kaffe, genopvarmning det ikke ændrer smag.

Tips & advarsler

  • Bruge de friskeste kaffe muligt. Hvis du ikke er tilfreds med dit første resultat, prøv en anden type af kaffe.

© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com