Hvor hen til indhylle et håndklæde rundt i kroppen

Hvor hen til indhylle et håndklæde rundt i kroppen

Goldning efter brusebad eller solbadning kan være besværligt, da dine hænder er bundet op forsøger at holde op et håndklæde. Brug et håndklæde som en drink efter bad wrap eller en strand cover-up er en god måde at tørre ud og forblive beskeden på samme tid. Indpakning et håndklæde omkring din krop vil også holde håndklæde på plads uden brug af dine hænder, så du kan nyde laver andre ting, hvor en eller begge hænder ville være nødvendigt.

Instruktioner

• Vælg et håndklæde, der er stor nok til helt at ombrydes omkring din krop. En standard størrelse badehåndklæde er velegnet til børn og slanke personer. Større individer muligvis en Strandhåndklæde eller en bad ark. En mands håndklæde skal være lang nok til at dække området fra hans talje til hans knæ. En kvindes håndklæde bør bør dække området fra buste linje til knæene eller midten af låret.

• Forstå håndklæde i hvert hjørne, så at den placeres vandret, hvilket betyder hjørner af håndklæde er på langs. En vandret håndklæde vil give dig den maksimale areal af håndklæde til wrap omkring din krop.

• Flip håndklæde over hovedet eller tråd det gennem dine hænder, så at det er bag dig. Håndklæde bør nu være der dækker din ryg og balder. Centrere håndklæde, således at ens længder af materiale på hver side af kroppen.

• Bringe et hjørne af håndklæde i retning af din krop, indpakning det stramt omkring foran på din krop og tucking det under den modsatte arm.

• Gentag trin 4 med de tilbageværende hjørne. Guffe i slutningen af dette hjørne i toppen af håndklæde. Dette vil holde håndklædet sikkert på plads, sikrer det ikke glider ned, når du bevæger dig.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com