Dyreste sjældent baseballkort

USAs yndlingsbeskæftigelse, baseball, er en foretrukne samtaleemne for mange. Der opstår ofte spørgsmål om, hvem der var den største af alle tid. Navne som Babe Ruth, Mickey Mantle og Ty Cobb bliver smidt rundt, som gør deres karriere statistik. Siden 1886, professionelle spillere har haft samlerobjekt kort produceres der historie deres statistikker, og offentligheden har været at indsamle dem trofast. Værdien af nogle af disse kort kan påkøre tusindvis af dollars, og i nogle tilfælde, hundredtusindvis af dollars.

Honus Wagner

I en verden af baseball card indsamling, Honus Wagner T206 edition (1909-11) holder flere poster for værdi, herunder at blive det højeste værdsatte kort i eksistens, med en anslået værdi på 2,8 millioner dollars. I 1930 var kortets værdi allerede $50, langt større end for alle andre kort i rækken T206. Dens værdi kan komme fra kortets sjældenhed med kun en anslået 50 til 60 venstre i verden. Hyldet som en af de største shortstops i baseball, pensioneret Wagner, der spillede sin karriere næsten udelukkende med Pittsburgh Pirates, i 1917. Wagner var en otte-tiden National League batting champ, bundet til mest i NL historie med Tony Gwynn. Han også førte ligaen i slugging seks tidspunkter og stjålne baser fem gange.

Babe Ruth

Babe Ruth er en af baseball's mest ikoniske navne, så det ikke bør komme som nogen overraskelse, at samlere vil betale store beløb til at eje en af sine kort. I en 2008 online auktion, blev en 1914 Babe Ruth rookie-kort, som var blevet fremlagt af Baltimore Sun, solgt for $517,000. Kortet havde været i den samme familie i 3 generationer før det blev solgt.

Joe Doyle

I en verden af baseball kan kort indsamling sommetider trykfejl lige værdi og sjældenhed. Dette er tilfældet med Joe Doyle T206 fejl kort. Et lille antal kortene blev trykt med holdet notering læsning "Doyle, NY Nat'l." Men Joe spillede for N.Y. amerikanerne i forbindelse med udskrivning (1909-11). Det firma, der udskrives kortene kun produceret et par inden fejlen blev opdaget, at gøre dette kort meget sjældne. Registrerede salg har været kendt for at nå over $100.000, selv for en lav kvalitet kort.

Mickey Mantle

Mickey Mantle er hyldet som en af spillets legender, og hans kort er favoritter af samlere. I en auktion afholdt på Christie's, var $100.000 betalt for en enkelt rookie kort fra 1952. Kappen spillede for en af baseball's mest berømte hold, Yankees, som kun tilføjer til populariteten af sine kort. Yankees fans unge og gamle ved navn Mickey Mantle--aka "The Mick"-- og ville sandsynligvis elsker at have ham i deres kort samlinger.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com