Hvordan en Rotisserie virker

Hvordan en Rotisserie virker

Mekanik

En rotisserie består af en odde, en drejning motor og en varmekilde. Odden er en stang, der holder kødet sikkert nok, at når det viser sig, kødet vil spin med spytte i stedet frit omkring på spid. Stangen vil være stærk nok til at støtte uanset kød er placeret på det og modstandsdygtig over for den varme, der vil blive brugt til at koge kød. Det er som regel lavet af metaller såsom rustfrit stål. Rotisserie kan bruge en vandret eller lodret Odde. At dreje motoren vil langsomt rotere spytte. Denne motor er normalt elektrisk. Motoren vil være stærk nok til at slå vægt selv store portioner af kød som hele svin i flere timer. Varmekilden vil give indirekte varme og kan komme fra kul, gas eller en elektriske varmekilde.

Proces

Kødet er tilberedt efter behov med metoder som afpudsning af fedt, binde det at holde det kompakte og krydderier og/eller gennemvædning det i marinaden. Kødet er gled eller spiddet på Odden. Kødet har at være afbalanceret på spid, hvis det er en horisontal spytte, eller det vil stamme eller forhindre motoren i at dreje spytte. Når kødet er på spid, er det fastspændt på plads, som regel med specielle fastspænding gafler, således at det vil tænde med spytte efter motoren vender spytte. Alternativt, midten af Odden er der består af en slags flade kurv, der kan holde grøntsager, fisk eller tynde stykker af kød, der er alt for små og skrøbelige til at blive spiddet på en odde. Hver ende af Odden er sikret i slots, der vil tillade det at dreje frit, og ene ende af Odden er forbundet til en motor, der vil vende spytte.

Madlavning

Kød tilberedt på en rotisserie er stegt eller kogt langsomt over en lave, tørre varme. Varmen vil komme nedefra og undertiden sider af kødet. Den stegeretter forbliver fugtig og mørt, især som roterende det i rotisserie vil holde det smurte i sin egen saft. I stedet for dryp ud af og væk fra kød, vil fedt og safter kontinuerligt drypper omkring sider af kødet som det langsomt spin i rotisserie. Kødet kan også nemt være smurte med ekstra væsker/marinader, da det viser på spid. Til sidst, fedt vil drop, producerer kogt kød, der er potentielt lavere i fedt end andre former for madlavning kan producere. Kødet vil også have en sprød, brun ydre skorpe, som også hjælper med at bevare fugten i kødet. Kødet er kogt i rotisserie indtil den når den ønskede doneness.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com