Hvordan Petite teenagere skal klæde

Hvordan Petite teenagere skal klæde

Alice i Eventyrland havde magiske kage at gøre hende vokse, men en petite teen må stole på hendes tøj valg til at give en illusion af højde. Ser man på stilen af petite berømtheder - Reese Witherspoon, Nicole Richie og Scarlett Johansson til at nævne nogle få - er det klart at du ikke behøver at være høje til synes statelig. Sørg for at vælge passende tøj valg for din petite størrelse.

Grundlæggende regler

Enkle, rene designs og farver er et must-have for en petite ung kvinde. For meget af en travl print eller pjusket tilføjelser vil overvælde din lille figur. Mens klæde valgmuligheder er endeløs, er det bedst at undgå floaty, bølgende tekstiler såsom chiffon. Oprette en mere perfekt fit ud af stykker, der er lidt stor ved at skræddersy dit tøj, fra hemming en kjole til afkortning ærmer. Tøjet er ikke traditionelt skåret for petites medmindre angivet som sådan, hvilket gør det vigtigt at have visse skræddersyet tøj.

Toppe

V eller scoop hals shirts tegne øjnene som de aflang hals-området. Skjorter, der ikke vil blive gemt i bør have en hem, der rammer bare et par inches lavere end linning i en lav stigning bukser. Opt for slim fit eller lidt løse toppe, men styre klar af overdimensionerede, posede skjorter, som de vil opsluge en lille ramme. En monteret blazer eller jakken er ideel til at skabe en timeglas figur og opretholde en poleret look.

Bunde

Straight-ben bukser i lyseblå farver giver du en pause fra sorte bukser eller skinny jeans og vil forlænge udseendet af dine ben. Vælg bukser i en petite størrelse, da dette er et stykke tøj hvor skræddersy sandsynligvis ikke vil arbejde; Hvis du hem regelmæssig eller høje størrelser, vises knæ pausen for lavt på benet. Nederdele og kjole hems kan bæres i en mini størrelse, men ikke længere end 2 inches over knæet til mere formelle lejligheder. Korte kjoler kan også dobbeltklikke som toppe over skinny bukser. En høj talje til bukser, nederdele, kjoler eller shorts vil forlænge din nederste halvdel.

Til fødderne

Nøgen hæle eller sort strømpebukser med sorte hæle, hjælpe til visuelt aflang ben. Mens platform hæle støtter foden, er der flad muligheder til at give dine fødder en pause fra høje hæle. Lejligheder skal bæres med bukser, der ender på anklen i stedet for kumulering omkring foden. Knæhøje Støvler kan også bæres med korte kjoler eller nederdele. Undgå ankelstøvler, t-rem hæle og Mary Jane sko, som skaber en visuel afbrydelse på tværs af fod og ankel, gør du synes kortere.

Tilbehør

De sidste ting petite teenagere bør gøre er veje sig ned med chunky og enorme tilbehør. Vælg i stedet fine smykker og skinny bælter snarere end bred ones. Uanset tendensen er det bedst at undgå store håndtasker, som dværg en petite ramme.


© 2023 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com