Pas restriktioner

Pas restriktioner er en hindring for dem, der forsøger at opnå eller forny deres pas. Der er flere tilfælde, hvor en Passport-konto ikke kan fornys, mange vedrørende retskendelser og juridiske spørgsmål. Mange restriktioner afhænger af modtagerlandet og vedrører udløbsdato og antallet af gratis sider i passet. Men det stopper ikke enkelt bruger sin nuværende pas; det simpelthen forhindrer ham i at modtage et nyt pas.

Retshåndhævelse

De store restriktioner med hensyn til pas er på grund af de retshåndhævende myndigheder. Du kan blive nægtet et nyt pas som betingelse for prøveløsladelse, garanterer en stat eller føderale domstol for straffesager ordre eller federal arrestordre eller en anmodning om udlevering. Efter nogen af disse ordrer er udstedt mod en person, går hans navn ind i en database. Før pas leveres, vil udstederen tjekke disse databaser.

Svig

Pas restriktioner gælder også for en person, der har opnået et falsk pas. Sådanne situationer opstår hvis passet blev udstedt ved et uheld, hvis passet er falske, eller hvis den enkelte certifikat af indfødsret blev annulleret. Enkelt kan rejse på denne passport indtil retten eller en arrestere officer apprehends ham. Men hvis personens navn i en database, brugen af sådan et pas vil resultere i hans er blevet arresteret.

Udløb

Nogle lande kræver, at dit pas er gyldigt i flere måneder efter du forlader landet. Hvis dit pas er om at udløber, når du rejser eller kun et par dage efter afgang fra land hvorfra du er statsborger, så du ikke kan lov til at rejse. For eksempel, vil ethvert land, der kræver en visa for indrejse kræve pas skal være gyldigt ikke mindre end seks måneder efter din planlagte ophold i det fremmede land. Kontroller specifikationerne for hver destinationsland til at sikre, at dit pas er gyldigt.

Tomme sider

Du skal muligvis have mindst to tomme sider i dit pas. Flere lande har adgangskrav, der refererer til antallet af tomme sider. De vil stempel i passet, når du indtaster og forlade landet. Hvis passet er meget fuld kan så du ikke være tilladt at komme ind i landet, indtil du anskaffer et nyt pas. Denne begrænsning varierer afhængigt af landet.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com