Hvordan man besøge Calistoga's Hot Springs

Mens du forkæle dine smagsløg med nogle af de fineste vine og spisning i Napa Valley, besøge Calistoga's Hot Springs for at forkæle din krop med en afslappende massage eller mineral bad. De varme kilder ligger i Calistoga, Californien en del af Napa Valley. Faciliteten har separate mænds og kvinders behandlingsområder. Læs videre for at lære mere.

Instruktioner

• Beslutte, om du ønsker et værelse på Calistoga's Hot Springs eller hvis du blot ønsker at planlægge en mineral bad, massage eller anden behandling. Værelserne har tekøkken med en kogeplade, køleskab og et sæt af retter. Der kan være et minimum nat bestilling og priser ændres afhængigt af tidspunktet på året du besøger. Kalder forude for prisoplysninger på (866) 822-5772 eller (707) 942-6269.

• Afprøve de mineralske swimmingpools åben til de offentlige samt overnattende gæster. Offentlige dag prissætning varierer afhængigt af tidspunktet på året du besøger. Forvente billigere optagelse end i højsæsonen fra November til februar. Der er fire naturligt opvarmet udendørs mineral pools med de varierende temperaturer på 80, 100, 104 og 90 grader F.

• Vælge den behandling du ønsker at have på Calistoga's Hot Springs. Du kan vælge alt fra vulkansk aske mudderbade med en massage. De tilbyder også damp og mineralske bade samt generaliserende wraps. Kontrollere behandlingen længde for at sikre du har tid. Nogle massage sidste for bare en halv time mens andre behandlinger kan sidste ca 2 timer.

• Book din reservation på Calistoga's Hot Springs. På deres hjemmeside kan du udfylde oplysninger for dem at kontakte dig eller bare ringe til (866) 822-5772 eller (707) 942-6269 at tale med en medarbejder. Kalder forude for kørselsvejledning.

Tips & advarsler

  • Hvis du oplever i øjeblikket en læge, tjekke med dem før de modtager en spa-behandling.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com