Aftensmad ideer til kylling & fisk

Aftensmad ideer til kylling & fisk

Kylling og fisk er middag hæfteklammer i mange husholdninger. Nogle gange selv, kan ved hjælp af disse grundlæggende ingredienser virke kedeligt og overdrevet. Ændre nogle gamle favoritter rundt, og tilføje nogle nye varianter for at gøre disse to proteiner smager anderledes og bedre end nogensinde. Opskrifterne kan være skræddersyet til at passe dine personlige præferencer, også.

Tun et la King

Kan folk er vant til tanken om at et chicken et la king---en parabol med en sovs-lignende sauce til at hælde over ris eller ristet brød. Lettere, billig alternativ overveje bruger dåse tun i stedet. For at gøre dette, Sauter løg, en peberfrugt og eventuelle andre grøntsager du kan have på side såsom gulerødder i omkring en halv kop smør. Når grøntsagerne er bløde, rør i en halv kop alle formål mel og et par pinches af salt og peber. Rør indtil boblende. Tilføje en kop-og-en-halv hver af mælk og kylling bouillon. Bring blandingen i kog, under konstant omrøring. Når sovsen koger, omrøres i mindst et minut. Sluk for varmen, og tilsæt to dåser af drænet tun. Rør indtil opvarmet igennem. Tjene sovsen over ris eller ristet brød.

Laks BLT

Bacon, salat og tomat sandwich er en populær behandling. Tilføje nogle laks sandwich til at tilføje nogle ekstra ernæring og magert protein. Det gør du tilberede tre eller fire skiver bacon på en stegepande eller på en bageplade. Mens bacon madlavning, Sauter en laksefilet med huden fjernet i lidt olivenolie og salt og peber. Tilberede laks på medium-høj varme, indtil det er gennemsigtigt, omkring to til tre minutter per side. Riste to skiver brød og skive tomater og salat. For at tilføje nogle smag, overveje at oprette en krydret mayonnaise at gå på din sandwich. Tilføj hot sauce til mayonnaise til smag. Eksperimentere med forskellige hot saucer. Kontrollere de etniske afsnit i dit lokale supermarked---især de asiatiske sektion---for nogle ikke-traditionelle hot saucer. Saml din sandwich med bacon, laks filet, tomat, salat og mayonnaise.

Karry kylling

At skabe en karry kylling parabol er forholdsvis let med kokosmælk og karry. Saute løg, hvidløg og ca 2 spsk karry i en stegepande. Tilføj derefter tilføje en kop eller to--du beslutter--af skåret op kyllingebryst og kaste dem i karry pulver. Kog kyllingen, indtil det er ikke længere lyserødt i midten. Tilsæt salt og peber efter smag. Tilsæt en dåse kokosmælk, en dåse hakkede tomater, en otte-ounce dåse tomatpuré og tre spsk sukker til blandingen. Opvarmes til kogepunktet og derefter reducere varme, dække og lad det simre i 30 til 40 minutter. Serveres i karry med ris, ristet brød og/eller grøntsager.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com