Forskelle i bladet rullelejer

Selv om de kan blive overset af den gennemsnitlige rekreative rollerblader, er kuglelejer en integreret del af rulleskøjter. At vælge den rigtige type er nøglen til at få den bedste ydeevne ud af dine rulleskøjter.

Grundlæggende

Sørg for at du kender hvad størrelse kuglelejer dine skøjter er designet til. De fleste skøjter bruge 8 mm lejer. Bemærk også hvor mange lejer er i pakken, når man sammenligner priserne. Du har brug for to lejer pr. hjul.

ABEC Ratings

De fleste lejer er bedømt fra 1 til 9 ved hjælp af ABEC system, et standardiseret system, der oprindeligt var designet til lejer maskiner. Jo højere ABEC rating, den højere præcision pejlingen har. Men det tager ikke hensyn andre faktorer der kan påvirke dens ydeevne som en skate bærer.

Andre bærende Ratings

ILQ og SG ratings bruger en lignende skala til ABEC - 1 til 9 ved hjælp af ulige numre--med den højere antal er den mere præcise betydning. Disse kuglelejer er fremstillet specielt til skøjteløb.

Yderligere typer

Titanium, schweiziske og keramiske kuglelejer er high-end kuglelejer typisk bruges af skatere, der er på udkig efter høj ydelse. Titanium-belagt kuglelejer efter sigende holder faconen længere end solid-stål kuglelejer. Keramiske lejer siges at producere mindre friktion, hvilket giver mulighed for dem til at dreje hurtigere. Swiss kuglelejer er anset for at have højere produktionsstandarder.

Ekspert indsigt

Overveje, hvilken type skating du gør og hverve meninger fra andre skatere, der har lært gennem trial and error. Bærende friktion spørgsmål mere på tophastigheder så speed skatere ønsker at investere mere i high-end kuglelejer. Mere moderat prissat lejer kan udføre fint for en person, der skøjteløb i en park eller fitness.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com