Hvordan man vælger Makeup til at komplimentere hudfarve

Hvordan man vælger Makeup til at komplimentere hudfarve

Makeup, der er godt gjort kan gøre du ser friske og levende, men de forkerte farver kan aflede opmærksomheden fra din naturlige skønhed stedet øge det. Finde makeup, der komplimenterer din hud tone er afgørende for spille op funktioner og gøre mest muligt ud af dit udseende.

Instruktioner

• Bestemme, hvad din hud tone. For at finde makeup, der komplimenterer din hud tone skal du først finde ud af hvilken hudfarve, du har. For at gøre dette skal du stå foran et spejl og holde en farveprøve med guld stof i den ene hånd og en farveprøve af sølv stof i den anden. Skiftes til at holde de forskellige tekstiler til dit ansigt. Hvis den guld materiale komplimenter dit ansigt, men det sølv materiale gør du ser vasket ud så har du en varm hud tone. Hvis den sølv materiale gør du ser lyse og levende, men den guld materiale giver din hud en syg udseende så har du en cool hud tone. Hvis du ser godt ud i både, så din hud tone er neutral.

• Vælg et fundament. Mennesker, der har varme hudtoner skal kigge for fonde med gule baser, der har varm klingende navne som mandel, kobber eller honning beige, f.eks. Dem, der har en cool hudfarve skal kigge for fonde med blå baser og cool klingende navne som elfenben eller rose nuance.

• Kig til øjenskygge, lip stick og blush farver hen til nøjere forøge din hud. Huden med en cool tone ser bedst i lilla, blomme, pink og Rosa farver. Varme hudtoner komplimenteres af koral, rød, neutral og brune farver. Mennesker med en neutral hud tone kan bære de fleste helst farve til at komplimentere deres hudfarve.

• Find neglelakker, der er i de samme farve familier som makeuppen, du valgte til at komplimentere hudfarve på dine hænder og fingre.

Tips & advarsler

  • Tjek emballagen for kosmetik at se hvis det fortæller dig, hvilken hudfarve, der bestemt farve makeup fungerer bedst med.
  • Prøv at gå til de kosmetiske tællere af stormagasiner og få en gratis makeover. Makeup artister kan give dig gode tips om farve og ansøgning teknikker.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com