Færdigheder & uddannelse for UFC

Færdigheder & uddannelse for UFC

Ultimate Fighting Championship er en af de mest populære og respekterede Mixed Martial Arts shows i verden. Færdigheder og uddannelse, der kræves til at kæmpe i UFC generelt begynde i en ung alder med underordnet niveau karate, boksning eller nogle martial kunstform. Nogle konkurrenter begynde med high school sport såsom brydning. Få konkurrenter begynde uddannelse i deres 20 ' erne og nå et højt niveau af ydeevne.

Tog, tog, tog

Den primære måde at dygtiggøre sig og træne for UFC er at finde en MMA gym tæt nok for dig at øve mindst tre gange om ugen. Du bør hvile i mindst en dag og omfatter cardio og vægte i din træning. Nogle fitnesscentre har fortjent ry som producerer høj kvalitet krigere, der klarer sig godt i UFC, som Miletich kampsport, amerikanske Top Team og Team straf. Hvis du er i stand til at træne konsekvent på disse fitnesscentre, har du en chance for at udvikle velafrundet martial arts erfaringer for at indtaste og klarer sig godt i UFC.

Forskning

Du kan supplere din træning ved at se videoer og læse bøger om kæmper teknikker og træning. Du skal forstå detaljerne for hvert træk. Mindre fejl i arm og ben placering kan resultere i alvorlig skade under træning og konkurrence.

Real-verden test

Prøv de færdigheder du lære fra videoer på rigtige modstandere under sparring sessioner. Vent ikke til en faktiske turnering at først prøve en flytte. Arbejde på lovovertrædelse og forsvar. Har din sparring partner praksis teknikker på dig at lære at forsvare sig mod dem. Din modstander kan se de samme videoer som du.

Tilpasse

Hvis der er ingen specifikke MMA fitnesscentre i dit område, skal du oprette din egen rutine. De fleste byer har klasser i karate, jiujitsu, boksning og brydning. Du kan begynde uddannelse ved at lære færdigheder fra hver klasse.

Evaluering

Som du fremskridt, kan det være umagen værd at rejse til en af de mere kendte MMA fitnesscentre spar og træne med MMA veteraner. Trænere på disse fitnesscentre kan evaluere du og give tips om hvilke områder skal forbedres. Baseret på deres rådgivning, kan du organisere dine lokale ressourcer til at bedst tjener du.

Få erfaring

Når en erfaren træner siger din cardio, boksning, sparker, brydning, lovovertrædelse og forsvar er op til par, Find små MMA turneringer i nærheden af din by. Den eneste måde at se, om din regiment er effektiv er at begynde at kæmpe. Hvis du mister, bør en god coach kunne fortælle dig hvordan man kan forbedre. Hvis du vinder, viser det din uddannelse regiment er effektiv, men du måske nødt til at øge dit niveau af uddannelse. Hvis du vinde flere turneringer og fortsætte med at få kæmpe erfaring, kan du være klar til at afprøve for UFC.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com