Athletic kropstyper

Athletic kropstyper

At kende din kropstype kan hjælpe dig med at skræddersy din kost og motion regime. Hver type reagerer forskelligt på styrketræning, hjerte-kar-aktivitet og visse typer af fødevarer. Uafhængig af din kropstype, spise en afbalanceret og nærende kost og efter en streng øvelse regime kan hjælpe dig med at opretholde en sund vægt. Før du begynder enhver kost eller motion program, konsultere en læge.

Historie

Bodybuilding.com bemærker, at Dr. William A. Sheldon grundlagt teori om kropstyper ved at skelne mellem personer baseret på fysiske egenskaber som organ ramme og form. Folk er også kategoriseret efter mængden af fedt eller muskelmasse væv de bærer. Forholdet mellem kropstype og din tilbøjelighed til at vinde eller tabe sig er ofte nævnt i bodybuilding, fitness og vægt tab litteratur.

Ectomorph

Ectomorphs er magert, og har en let opbygning og knogle struktur. Disse personer har svært ved at få vægten fordi de brænder kalorier hurtigt på grund af en hurtig metabolisme. Ectomorphs kan få lean muskelmasse ved at arbejde ud med tunge vægte og efter en nærende, høj-kalorie kost. Holde aerob øvelse moderat til lys.

Mesomorph

Mesomorphs er stærke, atletiske og besidder en stærk fysik. Denne crowd gevinster muskel med større lethed i forhold til ectomorphs, men er også mere tilbøjelige til at vinde fedt end ectomorphs. Mesomorph kvinder er generelt formet som en time glas, mens mesomorph mænd er mere rektangulære formet. Træn med moderat til tunge vægte og deltage i aerobe aktiviteter som jogging eller løb til at opretholde en sund vægt.

Endomorph

Endomorph kropstype besidder en kort, squat krop og en rund og blød fysik. Disse personer har svært ved at kaste fedt, da de har en langsom metabolisme. En artikel om "Muskelstyrke" noter endomorphs kan generere betydelig strøm fra deres øverste ben, hvilket gør dem naturligvis stærkt i ben øvelser som hug. Spise små, hyppige måltider for at støde op dit stofskifte og skære junkfood og slik fra din kost for at forhindre hurtig vægtøgning.

Kombination

De fleste mennesker vedtage kendetegn fra to eller flere kropstyper. En person med overvejende mesomorph kvaliteter kan vinde fedt så hurtigt som en endomorph.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com