Hvad er Fondant glasur?

Hvad er Fondant glasur?

Fondant frosting er en sukker tykt og cremet masse, der indstiller jævnt over kager og bagværk. Fondant frosting kan hældes eller rulles over overfladen. Begge typer kan købes klar gjort eller lavet fra bunden.

Valsede Fondant Basics

Valset fondant eller fondant, glasur, almindeligt anvendt til at dekorere bryllupskager, er rullet ud som pie dejen og strakt og formet til at dække kagen. Gelatine, agar eller glycerin fortykkelse agenter bruges til at lave sukker, fleksibel og dej-lignende. Dette giver kagerne en glat udseende.

Hvordan rullet Fondant bruges

Fondant kan æltes, indtil den når en konsistens, som det kan blive rullet. Når det er den rigtige tykkelse, er det hævet over toppen af kagen, så formet til siderne. Luftbobler kan være glattes ud, og laset kanter kan beskæres med en skarp kniv.

Hældte Fondant Basics

Hældte fondant har en tyndere konsistens valset, så det vil klamre sig til siderne af en kage, som det strømmer over overfladen. I modsætning til valsede fondant, vil det hærde som det tørrer.

Hvordan hældes Fondant bruges

Hældte fondant kan bruges på cookies og petit fours.

Hæld fondant flormelis over kagen fra midten ud indtil det ark og frakker det. Hæld ned ad siderne og rotere kagen indtil hele kagen belagt. Hældte fondant kan også anvendes på petit fours og cookies som en base for dekoration.

Hvordan at finde og bruge Fondant

Wilton industrier, en kage og godbid produkt leverandør, tilbyder sider med tips og ideer til dekorere med fondant. Ready-made rullet fondant fra Wilton kommer i hvid eller en række forskellige farver. En handy værktøj på webstedet er en guide til opbevaring og friskhed for begge typer af fondant. Sitet har også opskrifter på hældte fondant. Land køkken SweetArt har en fondant udsmykning kit og andet tilbehør.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com