Hvad er funktionerne af smør i Sauce?

Hvad er funktionerne af smør i Sauce?

Smør, rigtigt smør, om smeltende på pandekager, blandet med urter drible ned en bøf eller bare smeltet og klar til hummer eller artiskok dip--smør er bedre. Udover badning broccoli eller kærtegnende gulerødder, er smør ofte en kritisk ingrediens i saucer. Tænke to gange om erstatninger for smør, når du foretager en hvid sauce, bechamel eller hollandaise sauce.

Smag

Prøv kan ikke som de kunne, smør ombytningsvarer bare kopiere smagen af rigtigt smør. Det er frisk, syrlig og, ja, smøragtig. Brug usaltet smør i saucer og tilsæt salt og peber efter smag. En af de grundlæggende smør saucer smelter smør indtil den er gyldenbrun og tilføjer snittede forårsløg, friskkværnet peber og persille eller timian. Bruning smørret giver det en nøddeagtig smag. Denne sauce kaldes brunet smørsauce.

Tykkere

Koldt smør piskes ind i varme væsker tykner dem til sauce konsistens samtidig tilføjer en rig smør smag så godt. Gøre en meget simpel sauce ved at tilføje en kop hvidvin i gryden, efter du har fjernet det kogte kød eller kylling. Kog indtil vinen er nedsat med halvdelen. Fjern fra varmen. Tilføj 1 tbsp. friskpresset citronsaft. Piskeris i 4 tbsp. smør, 1 tbsp. ad gangen. Servér straks.

Bindende

Saucer som hollandaise og bearnaise afhænger en æggeblomme, absorbere fedt i smør til at binde den resulterende sauce. Hvis du tilføjer for meget smør, sovsen størkner eller pauser. Hvis du ikke tilføjer nok, er resultatet for tynd. Disse saucer er ikke forsøgt ved begyndere derfor. Følg anvisningerne præcis og din sauce vil lykkes. Andre saucer, sådan en bechamel, afhænger af smørret absorberende melet, før cremen er tilføjet. Bechamel starter med en roux. Smelt smørret og pisk i et tilsvarende beløb af mel. Kog i to minutter, under konstant omrøring for at slippe af med rå mel-smagen. Tilsæt fløden langsomt.

Tips

Smør går fra brun til brændt i to sekunder flad, måske mindre. Brændt smør er ikke godt for noget. Dumpe det, tørre ud på panden med en køkkenrulle og starte igen. Smelt smør på medium varme og se hele tiden. Når du foretager en mel-baserede sauce, skal du bruge den samme mængde smør som mel. Til saucer, der afhænger af smør til fortykkelse, bruge is koldt smør. Tage det ud af køleskabet lige før brug. En af de hurtigste saucer at gøre er en sammensatte smør. Bring smør til stuetemperatur, så det er blødt. Kombinere lige store mængder af smør og hakkede krydderurter. Rulle op i cylinderen og sat i køleskabet. Når du har brug for en smørsauce, Skive ud en tomme af nu sammensatte smør og sted over varm mad. Da det smelter, har du en sauce.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com