God frisurer for Teen drenge

Hår er den ultimative accessory, det går med en læderjakke, sweatshirt, Kaki bukser og sneakers. Det kan være sporty, klædt op eller afslappet. Det er en tilbehør teenagedrenge allerede har--ingen shopping kræves. Der er en bred vifte af frisurer for teenage-drenge prøve der er enkel, let og kræver meget få værktøjer eller råvarer til at opretholde.

Faux Hawk

Afprøve punk følelsen af en Mohawk uden at forpligte sig til cut. På fugtigt hår, arbejde en klat af mousse eller gel gennem hår, børste dine hænder frem og tilbage. over den øverste del af hovedet. Skubbe sider af dit hår op fremad og derefter mod toppen, hvilket gør et punkt derefter skubbe håret på bagsiden af dit hår op mod toppen. For de mindre hår på dit hoved, skubbe dem frem mod dine kinder, udfladning dem så de faux hawk skiller sig ud. Før efterbehandling, køre fingre gennem toppen af faux hawk, mussing det til din smag.

Coon hale farvet hår

Dette er en måde at permanent tilføje farve til dele af dit hår. Har en stylist lysere eller afblege dit hår for "hale" af vaskebjørn, så vask og tørt hår. Samle et lille område af lettet hår og Pak en elastik rundt om den ved roden. For at stribe hår, wrap bands af tape omkring 2 inches fra hinanden, ned på længden af hår. Anvende farvet farvestof til området ikke-tapede, forlader det på i det relevante tidsrum foreslog på flasken. Brusebad off farve og fjerne tapen.

Spidse Emo

Børste hår og glatte med en glatning strygejern. Du bruger en føntørrer, sigte varme mod bagsiden af dit hoved mens sprøjtning med hårspray. Fnug dit hår opad mod toppen af håret med den ene hånd. Glatte dit hår igen, bortset fra ryggen. Arbejde voks på kanten af dit hår, trækker det ned i dit ansigt.

Slanke Look

Den slanke look er bedst for hår, der er lige eller bølget (ikke meget krøllet) og mindst tre inches lang. Mens håret er fugtigt, arbejde i mousse eller styling gel. Tage en bred-tandet kam og arbejde det igennem dit hår fra rod til spids, fejer baglæns i ét trin. Lægge pres på siderne af dit hår til at tromle det tættere til hovedet (men ikke tromle det på toppen). Hvis du ikke kan lide kam linjer, forsigtigt klappe dit hoved med dine fingre eller muss dit hår lidt.

Mod

Har dit hår "tekstur" klippe; Spørg din stylist til at give dig lag eller skiver. Forskellige længder arbejde godt med denne frisure. Anvende mousse eller gel på dit hår, og sørg for at få stykker under toppen af dit hår. Kam dit hår i den retning, du ønsker det til at lægge. Blæse tørre dit hår, bruge fingrene til at tousle hår. Når tør, anvende mere af det samme produkt, klemme hår og scrunching det på toppen.


© 2023 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com