Hvordan du holder din næse varm

Hvordan du holder din næse varm

Vejrtrækning kold luft forhøjer slimproduktion. I stedet for alle denne Slim går ned på bagsiden af vores struber, som den normalt gør, kommer denne løbende snot ud af vores næser. Ingen ønsker at beskæftige sig med irritation af konstant tørre din næse, for ikke at nævne slimen kan oprette øvre respiratory irritation. Holde din næse varm i koldt vejr er en værd aktivitet og nemmere end du tror.

Instruktioner

• Wrap et tørklæde omkring din næse og mund, tucking enderne af tørklæde om halsen. Dette er den enkleste måde at beskytte din næse og mund.

• Bære en varmere ansigt. Dette er en uld tøj med mund og øjne huller, der går over dit ansigt. Det er velegnet til at holde næse, pande, kinder og hage varme i klimaer hvor vinden kuldegysninger og temperaturer fryse selv de mest hårdføre af sjæle.

• Bære en næse varmere. Dette objekt er udelukkende for næsen og består af uld eller fleece. Det havde elastisk sløjfer, at du fastgør omkring ørerne, at holde den lille kop for næsen på plads. Dette tilbehør er bedst for flere mode-modige individer.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com