Alle Inclusive skisportssteder i Colorado

Alle Inclusive skisportssteder i Colorado

Colorado har mange skimuligheder i hele staten, meget i landskabet af stor Rocky Mountains. Ski-destinationer omfatte en række feriesteder, kurbade og retreats til enkeltpersoner, der ønsker for at tilbringe deres ferie i en af statens bjerglandskaber. Uanset om du er på udkig efter skiløb, snowboarding, shopping eller afslapning, tilbyder all inclusive resorts alt en besøgende er på udkig efter.

Kobber Mountain Ski Resort

Kobber bjerget ligger vest for Denver, Colorado. Bjerget har tre terræn områder og et super-tube for snowboardere stretching 430 fødder. Feriekomplekset opdeler skråninger langs en delt terræn, med sværhedsgrader grupperet sammen. Udvej er inkluderet, tilbyder alt, hvad en person har brug for på ét sted. Feriekomplekset omfatter et supermarked, shopping og et dusin restauranter til at gå med til skiløjperne. Snowboard og ski udlejning og skoler er også tilgængelige på stedet. Der tilbydes transport fra transport, limo, bil, fly og Greyhound.

Kobber Mountain0184 kobber cirkel, Suite A9Kobber Mountain, CO 80443303-759-1179skicoupons.com

Snowmass Mountain Chalet

Snowmass Mountain Chalet tilbyder skiløb, snowboarding og adgang til alle fire Aspen-Snowmass ski resort bjerge. I sommermånederne fortsætter udvej at tilbyde muligheder for vacationers med svømning, rafting, cykling, golf, vandreture og musik festivaler. Hotellet er en elegant resort beliggende på skiløjperne. Det er også en kort afstand til alle butikker og restauranter i Snowmass Mall samt Snowmass skiskole.

Snowmass Mountain Chalet115 Daly LaneSnowmass Village, CO 81615800-843-1579mountainchalet.com

Winter Park Colorado Ski Resort

Winter Park bøger all inclusive-pakker samt logi-kun forbehold. Vinter parken omfatter fire områder: Vasquez cirkel, Winter Park, Vasquez Ridge og Mary Jane. Stier og stolelifte forbinde alle fire bjerge i den ældste kontinuerligt betjente resort beliggende i Colorado. Der er adgang til Winter Park med bus, tog eller bil. Feriekomplekset tilbyder seks terrænet parkerne for forskellige sværhedsgrader. Winter Park tilbyder fem logi områder samt mange restauranter og butikker. Vinter parken omfatter også både voksen og børn skiskoler.

Winter Park Resort85 Parsenn RoadWinter Park, Colorado 80482970-726-1573winterparkresort.com


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com