Hvad gør stærk & tykt hår?

Berømtheder og hår modeller gør det ser så let at have smukke og stærke og tykke hår. Men for den gennemsnitlige person, tyk og stærk hår kan være undvigende. Hvis du ønsker dit hår til at være tyk og stærk, er der et par ting du kan gøre for at gøre det på den måde. Men når det kommer til stykket, håret du har er håret du vil altid have.

Født med det.

Du vil ikke kunne gøre noget for at væsentligt ændre typen hår, som du har. De hår, du er født med er håret du vil holde; Hvis det er tyk eller tynd, vil sig ophold måde uden for meget udsving. Ifølge hår-styles.org med top ti hår myter, ingen mængde af skæring eller plukning vil forårsage dit hår til at vokse i tykkere eller fuller end det allerede er.

Farve det

Hårfarve kan faktisk tykkere dit hår, dog kun lidt. Når du farve dit hår, bliver hver strand tredjedel tykkere. Så hvis du ønsker dit hår til at blive tykkere, farve det regelmæssigt. De fleste hårfarver kan gentages en gang om måneden eller én gang hver sjette uge.

Tør Shampoo

I stedet for at vaske dit hår hver dag, kan du prøve en tør shampoo et par gange om ugen. Tør shampoo pulvere vil stadig rense dit hår, men de vil også tilføje nogle volumen og holde dig fra at skulle fratage dit hår med traditionelle shampoo hver dag.

Protein balsam

Ved hjælp af en protein-baseret balsam kan tilføje nogle styrke til dit hår, ligesom protein bygger stærke muskler i kroppen. Bruge et protein dybe balsam én til to gange om ugen for de bedste resultater.

Afklare

Dit hår kan vejes med masser af miljøforurenende stoffer og stylingprodukter, der anvendes i løbet af ugen. Bruge en afklaring shampoo en gang om ugen til at fjerne alle denne oprustning i håret og det skal vises tykkere og fyldigere, når det ikke er tynget med alle disse forurenende stoffer og kemikalier.

Kam

Regularly brushing your hair is actually bad for it because it can cause breakage and split ends, according to hair-styles.org. Der er imidlertid en speciel kam du kan købe, der bruger rødt lys til tykkere hår. Ifølge Leslie Milk til washingtonian.com gør denne særlige kam hår tykkere og fyldigere med gentagen brug. Selv om nogle brugere oplevet korte hårtab i begyndelsen, så i sidste ende de fyldigere og tykkere hår med dette produkt. Det er pebret, men sælger henne ved sælge en detail til over $600.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com