Sådan handler for frakker i New York City

Hvis du bor i New York City, er der ikke til at komme omkring det faktum, at du vil har brug for en vidunderlig og mere vigtigere, meget varm frakke for at få dig gennem vinteren. Da New Yorkerne nødt til at bære deres frakker så meget gennem vintermånederne, er det vigtigt at få en høj kvalitet pels, der er ikke kun behageligt og varm, men stilfuld så godt. Her er nogle af de bedste frakke butikker i New York City.

Instruktioner

• Shop på Brunello Cucinelli på Bleecker Street i West Village. Brunello Cucinelli er en berømte italienske designer, kendt for hans cashmere tøj. Cashmere frakker er ikke kun udsøgt, men meget varm så godt. Kvaliteten af frakker er meget høj, og de er de mest komfortable frakker rundt. Iført en pels fra Brunello Cucinelli kunne helt sikkert gøre overleve et brutalt koldt om vinteren meget lettere.

• Gå til landsbystil på East Seventh Street i East Village. Landsbystil er en afslappet og hippe boutique i East Village, der sælger sparsommelighed, vintage og forsendelse beklædning. Der findes en masse attraktive frakker og jakker her til meget rimelige priser, uanset om du er på udkig efter læder, ruskind eller pels. Da det er en vintage butik, er valget her altid revolverende og forandring. Sørg for at tjekke de unikke frakker og jakker, før en anden snupper dem alle op.

• Stop af brosten på niende Østergade i East Village. Brosten er en anden fantastisk vintage butik med fremragende frakker til fantastiske priser. Hvis du er på udkig efter en varm og høj kvalitet uld frakke, chancer er du vil være i stand til at finde en her for under $40. Denne butik har en sjov stemning og en spændende, eklektisk udvalg. Det er mere som rodede gennem nogle hip person skab end shopping i en butik.

• Tjek Zara på Fifth Avenue af Union Square. Zara er en moderne, slanke butik med et stort udvalg af grundlæggende endnu stilfulde frakker og jakker. Vibe af butikken er subtile og afdæmpet, men edgy på samme tid. Uanset om du er på udkig efter en faux pels eller en kjole jakke, er dette et godt sted at kigge. Der er en meget europæisk flair til butikken.

• Shop på Burlington pels fabrik på West treogtyvende Street i Chelsea. Burlington pels fabrik er en velkendt landsdækkende butikskæde, men denne Chelsea sted på Manhattan er særlig god. Der er en massiv vifte af vinterfrakker af hver stil fås her, alt for lav, lave priser. Burlington pels fabrik har de bedste tilbud i alle New York City, når det kommer til kvalitet frakker. Personalet er også nyttigt og effektivt også.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com